"İntikam"ın Fragmanı Büyük İlgi Gördü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rakamlar yoksa neden büyük ilgi gördü diye baslik atiyon

aga hayal işte
ilgiymiş

tamam yayınlandığı sürede hep 1.ydi işte
haberin linkini bekliyorum hadi link at

rakamlar yoksa neden büyük ilgi gördü diye baslik atiyon
Başlık öyleydi, nasılsa ben de öyle yazdım.

Açtığım konuyla ilgili kimseye hesap vermeyeceğim. Ama madem bu kadar istiyorsunuz...

Buyrun bu da link: "İntikam"ın fragmanı büyük ilgi gördü / İntikam / Dizi / Haberler / Kanal D / İzle

izlenme sayısı yok bişey yok habere bak

Dizi başlasa da artık çekişmeyi görsek diyorum sadece.Ben diziden umutluyum iyi bir iş çıkacağı kesin.Kurtlar Vadisiyle başabaş gidebilir mi orasını zaman gösterecek işte.

aga reklam işte gül geç
biz rekor konusu açıyoruz kanıtlı izlenme sayılarını ortaya koyuyoruz dur bakim fragman ne durumda bende bi rekor konusu açim

anlamıyosan konuşmayacan o zaman vadinin isminin geçtiği bi tablo yok varsa konuşalım o kadar

- - - Ekleme - - -

ben onla msn de konuştum baya vadinin olduğu günü koyamıyo yok kanıtsız konuşma

Sana ben msnden kurtlar vadisinin makedonca fragmanını bile yolladım reyting sitelerinide yolladım? Bırak gününü söylemeyi
neden izlenmediğinide anlattım e sen hala böyle diyorsan ben hiçbirşey demiyorum
linklerdemi sahte ben internet sitesimi açtım? sadece kurtlar vadisi izlenmiyor demek için? e biraz mantık lütfen 🙂

tebrikler revan efsane bir konuyu açmışsın yine

bazıları coşa gelmiş çekememezlikte son sınır
)

her beren gördükleri sayfaya balıklama atlıyorlar sonrada neden beren bizi geçiyor diyorlar siz bile bu kadar hayranken beren vadiyi dağıtmazmı
)

Sana ben msnden kurtlar vadisinin makedonca fragmanını bile yolladım reyting sitelerinide yolladım? Bırak gününü söylemeyi
neden izlenmediğinide anlattım

ispat ve kanıta ihtiyacı yok arkadaşların kendi hayalleriyle yaşayıp mutlu oluyorlar
)

reyting sonuçlarını gösteremedin çünkü yok
maç başlıyo obaa

Nasıl koymadım? siteleri bile gösterdim konusunu bile açtım forumda 🙂 bencede hiç konuşmayalım sen inanmak istediğine inanıyorsun çünkü 🙂 napalım sende böyle mutlu oluyorsan

takas nettin hacı sen

izlenme sayısı yok bişey yok habere bak

adamlar kafalarina göre haber yapiyo yok ilgi görmüs nerde rakamlar
Ne alaka? Siz yok öyle haber dediniz ben de linkini gösterdim. Şimdi ne diyeceğinizi şaşırdınız.

Bu Kanal D web sitesi. Yanlış yazma gibi bir lüksleri yok.

Sizin 1.000.000`u geçti dediğiniz siteler kurtlarvadisipusuforum.com, pisipisiba.com, vadiezergeçer.com
daha bir sürü böyle daçma siteler. Rakamları şişiriyorlar kendi çaplarında, siz de o siteleri haber yapıyorsunuz, reklam oluyor. İşte siz haber yapın diye şişiriyorlar rakamları

Nasıl koymadım? siteleri bile gösterdim konusunu bile açtım forumda 🙂 bencede hiç konuşmayalım sen inanmak istediğine inanıyorsun çünkü 🙂 napalım sende böyle mutlu oluyorsan

kardeşim vadinin isminin geçtiği tablo göster bana tablo

- - - Ekleme - - -

mynete bak bakşm türkiye nin en büyük sitelerinden hatta en büyüğü orda her bölüm 1 milyonu geçiyo geç bu işleri

Fragmanı çok özensin hazırlanmış ...Berenin ay yapımla yaptığı dizilerdeki fragmanlar çok güzeldi bunu beğenmedim...hiç yaratıcı değil...bundan sonraki fragmanda böyle hazırlanırsa kötü olur....

kardeşim vadinin isminin geçtiği tablo göster bana tablo

- - - Ekleme - - -

mynete bak bakşm türkiye nin en büyük sitelerinden hatta en büyüğü orda her bölüm 1 milyonu geçiyo geç bu işleri

Al anasını satıyım 90 keremi göstericem hani Dolina na Volcite yazısını görüyormusun al google translate de kiril alfabesine çevir ve tabloya bak harbiden yeter ama

göster hadi bekliyorum
vadinin isminin geçtiği tablo hadi