"İntikam"ın Fragmanı Büyük İlgi Gördü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Kanal D'nin en iddialı yeni dizisi "İntikam"ın fragmanı büyük ilgi gördü!

Başrollerini Beren Saat, Mert Fırat ve Nejat İşler'in paylaştıkları, Ocak ayında Kanal D`de ekrana gelecek iddialı yeni dizi`nin fragmanı yayınlandığı andan itibaren izleyiciler tarafından büyük bir ilgi gördü.

Fragmanın yayınlanmasının hemen ardından, izleyiciler dizi ile ilgili bilgi almak için "Kanal D Çağrı Merkezi"ni telefon yağmuruna tuttular.

Bunun yanı sıra, Kanal D web sitesi, forum sayfası, Facebook ve Twitter`da da büyük ilgi gören "Beren Saat"in yeni dizisi, sosyal medyada da gündeme damgasını vurdu!

"İntikam" Ocak'ta Kanal D'de!

Son düzenleme:
ne kadar izlenmiş kanıt göster kafadan yazma

daldan dala kuş misali atlıyon başka da bişey yok dediğim hiçbişeye cevap veremiyon çuvallıyon resmen

ver hadi vadinin yurt dışı rakamını ver bana bekliyorum vadi türkiye nin yurt dışında açık ara en çok izlenen dizisi kabul etsende etmesen bu bi gerçek

- - - Ekleme - - -

bana vadinin oynadığüı günün sonuçlarını ver vadi ismini görecem hadi

tamam shake prodicytions gelsin koysn raamları her dili anlamıyorum

anlamıyosan konuşmayacan o zaman vadinin isminin geçtiği bi tablo yok varsa konuşalım o kadar

- - - Ekleme - - -

tamam shake prodicytions gelsin koysn raamları her dili anlamıyorum

ben onla msn de konuştum baya vadinin olduğu günü koyamıyo yok kanıtsız konuşma

anlamıyosan konuşmayacan o zaman vadinin isminin geçtiği bi tablo yok varsa konuşalım o kadar

o dil ibilen biri derse vardır ayrıca dizi aynı adla yayınlanmaz
gümüş dizisi nur diye yayınlanıyor benzerlik var mı adında yok o zaman bilmeden konuşmıcaz bileni beklicez

- - - Ekleme - - -

ben onla msn de konuştum baya vadinin olduğu günü koyamıyo yok kanıtsız konuşma
snn konuştuğuna neden inanayım

- - - Ekleme - - -

@çd ben my ye dönüyorum ben anlama o dilden ama anlayan biri diyosa da karışmam

vadi ortadoğu da aparşarda yayınlandığı ülkelerde rekor kırıyo azerbaycanda 10 senedir 1.
kosova makedonya arap ülkeleri her yer
hadi intikamın izlenme sayısını koysun revan koyamıyo çünkü yok öyle bişey

Ben bu haberi başka siteden okudum ve kendi çapımda yazdım. Orada rakam belirtmiyor. Kafadan rakam atacak değilim herhalde

Ayrıca Azerbaycan`da Kurtlar Vadisi 1 yıl bile yayınlanmadı. Nasıl 10 yıldır birinci oluyor. Tamam yayınlandığı dönemde 1. oldu ama sonra yayından kaldırıldı. Hatta konusunu açmıştım ben.

tamam yayınlandığı sürede hep 1.ydi işte
haberin linkini bekliyorum hadi link at