İntikam'ın Yayından Kaldırılmasını Bekleyenlerin Hevesleri Kursaklarında Kaldı

Amerika'da futbol ve kablolu kanal dizilerinin günü Pazar ve çok yüksek reyting almasa da tutunabilir. En kötü ihtimal 13 bölümlük bir final sezonu olabilir.
Pazar olmasa daha çok reyting alabilir mi diyorsun yani?

Beren saatten bahsediyoruz, öyle düşünceler beskeyenler besledikleriyle kalırlar hep.

Yok canım niye bi şey diyeyim herkes istediği kanalı diziyi eleştirebilir Show TV'de olabilir niye karışayım.
Senden de beklediğim cevap. Zaten eleştiri de yapmadım aslında İntikam Ab'de iyi totalde düşük. Örnek verdiğim dizilerde tam tersiydi. Onlar bitmiyorsa bu da bitmez demek istedim. Hoş İntikam da sevdiğim bir dizi değil ama neyse.

furkan atacanın hesabı ele geçirmiş 😱
Tamam ilk başlarda abartıyordum ama son zamanlarda ben de ciddi bir düzelme var bence en azından bir mahoni değilim.

Ama dizi geçen sezon zirvedeydi kendisini kaliteli AB dizisi olarak tanımlayan bir dizi şu reytingler ile devam ederse kendine zarar verir bence bu sezon final yapmalı.

@xemrexxx nin zorlama sevindirik haberlerinden))) demek intikamcılar çok korktu böyle haber yapıyor. türk dizi dünyasından yarın ne olur bilemeyiz.. aramızda kalsın yavaş yavaş 23 dogru kayıyor diyeyim de ))))

@xemrexxx nin zorlama sevindirik haberlerinden))) demek intikamcılar çok korktu böyle haber yapıyor. türk dizi dünyasından yarın ne olur bilemeyiz.. aramızda kalsın yavaş yavaş 23 dogru kayıyor diyeyim de ))))
haberi ben yaptım yani b sefer reklam değil
ayrıca hep söylüyorum kanal d istese de bu diziyi kaldıramaz bu haberle kesinleşti

23 de bitiyor diycektın heralde. Bereni diğer isimlerle karıştırmayın. Asıl bu haber çıktığından sonra olmayacak durumları savunanlar paniklemiş.
)))))

Ilk sezon daha guzeldi ne zaman ki nejo cıktı o an dizi bende bitti

haberi ben yaptım yani b sefer reklam değil
ayrıca hep söylüyorum kanal d istese de bu diziyi kaldıramaz bu haberle kesinleşti
haber dilinden anlaşılıyor senin yaptıgın zaten )))) . şaka yaptım ya ne kalkması niye bu kadar korkuyorsunuz)))) intikamdan önce rahat 5 dizi var kalkması gereken