Kanal D'de 2. sezonuna giren İntikam dizisi bu sene reytinglerde düşmüştü ancak dizinin saati ve günüyle oynanmamıştı.Dizinin buna rağmen biteceğini iddia edenler vardı.
Ancak dizinin bugün ortaya çıkan tanıtım fotosu asılsız ve mesnetsiz iddialara son noktayı koydu.
Beren Saat aynı orjinali Revenge'nin 3.sezon çekimindeki pozu verdi.
Emily'nin elindeki siyah güller Yağmur'a geçti.
Ocak ayına daha çok varken yapılan bu tanıtım çekimi İntikam'da,Revenge'nin 2. ve 3. sezonunun birleştirilerek yayınlanacağı iddiasını doğrular nitelikteydi.Eğer 2 sezon birleşirse İntikam bu sezon 46 bölüm olacak.
@Fks14 @yakup09 @mrt-06 @EveN @Forumdash @Reytinger @sokak sanati @KayıpSehir @Bully @denizz19 @berenist @ozgur2113
xemrexxx özel haber
Ancak dizinin bugün ortaya çıkan tanıtım fotosu asılsız ve mesnetsiz iddialara son noktayı koydu.
Beren Saat aynı orjinali Revenge'nin 3.sezon çekimindeki pozu verdi.
Emily'nin elindeki siyah güller Yağmur'a geçti.
Ocak ayına daha çok varken yapılan bu tanıtım çekimi İntikam'da,Revenge'nin 2. ve 3. sezonunun birleştirilerek yayınlanacağı iddiasını doğrular nitelikteydi.Eğer 2 sezon birleşirse İntikam bu sezon 46 bölüm olacak.
@Fks14 @yakup09 @mrt-06 @EveN @Forumdash @Reytinger @sokak sanati @KayıpSehir @Bully @denizz19 @berenist @ozgur2113
Ekli dosyalar
Son düzenleme: