İntikam'ın Victoria Grayson'ı kim olacak? Nolan Ross'u Kim olacak ?

oo abideyi gördüm de boydan kazanıyor bizim arzuda yetenekle kapatır açığı
)

yüz tipi olarak aynı durumdalar vucut kıvrımlarında victoria öne geçiyor ama yetenek kıvrımlarında arzu önde
)

Arzu 69 doğumlumuş Madeleine 58 doğumluymuş..Nebehat cehre 44 doğumluymuş..Madeleine ve Nebahat kendilerine (özellikle Nebahat) bu yaşta yolda 2 kere kendilerine bakıtırlar...Arzu bakıtmaz o yaşlara gelince..@emrexxx'de demiş oyunculuk gerekmiyor bu dizide bu dizide görsellik ve entrika önemli.Nebahatinde oyunculugu yok ama onu ekranda görmek insana seyır zevki veriyor...

Engin hepileri mi ne oda Nolan Ross olmazsa kanal D sadece Beren Saat'in desteği ile iziyi izlettircekler bize.Yoksa seçtiği oyuncuların hiçbirinin reyting garantisi yok.

beren saat dışında nejat işler var .. mert fırat var, dizinin nasıl şekilleneceği önemli dizi bir başlasın anlarız neyin ne olduğunu ..

normalde mukaddese fatmagülden önce dönüp bir daha bakılmaz bu kadına derdik görseydik ama şimdi sokakta görsem 10 defa dönüp bakarım .. kadının o rolü nasıl oynayacağıda önemli.. çok renksiz bir kadın dersin şuh olup çıkar yetenek kapatır açığı ..

ayşen gruda bile yeri geldiğinde şuh olabiliyordu
)

şimdi diziye göre nejat işlerle beren aynı yaşta olmalı ama nejat berenin babası gibi

Son düzenleme:
şimdi diziye göre nejat işlerle beren aynı yaşta olmalı ama nejat berenin babası gibi

ufak tefek ayrıntıları boşver sen orjinal diziyi izlediğin için ilk başta sana garip gelebilir ama intikam başlasın o gariplik yerini tutkuya bırakır
)

tabi bana kalsa viktoria grayson için en mükemmel seçim zerrin tekindor olurdu derdim ama böyle bir seçim yapmışlar saygı duyuyorum altından kalkacaktır rolün
)

bence bu hatayı yapmıcaklar daha kesin açıklama yo kinşallah hatadan dönerler bu berenin annesi olabilir dizide

cidden bu adamın orjinal karakteri yumoşmu yani??

engin hepileri bir geri bu rolü oynamayı nasıl kabul etti peki??

Allah'ım sana geliyorum

konunun başında topraklı bişi oynıcak yazıyor ya Nolan ı ama bence engin hepileri olmalı zaten o sahneleritürkiyede gösteremezler isyan çokar

Allah'ım sana geliyorum

konunun başında topraklı bişi oynıcak yazıyor ya Nolan ı ama bence engin hepileri olmalı zaten o sahneleritürkiyede gösteremezler isyan çokar

toprak kim? hangisi hanı kılıç günü diye bir dizi vardı kardeşlerden ortanca yumoş oğul karakteri vardı o olabilirmi??

cidden bu adamın orjinal karakteri yumoşmu yani??

engin hepileri bir geri bu rolü oynamayı nasıl kabul etti peki??
Hakan bilmem bişey oynıcakmiş yaa...Engin oynamalı kesinlikle o rolu...Görünüşü filan o adama yakın.2'side sıska.'side modadan anlıyor.2'side çok yakişikli değil.

Hem bildiğin yumoş değil aslında..Bazı yumoşlar var kadından farksız bazıları var hal ve hareketleri erkek gibi ama cinselliğini erkeklerle gideriyor..Bu olan Ross nefes alsın yeterciler gibi hem kadına hemm erkeğe oluru var diyor

- - - Ekleme - - -

toprak kim? hangisi hanı kılıç günü diye bir dizi vardı kardeşlerden ortanca yumoş oğul karakteri vardı o olabilirmi??
O oynamaz heralde oynadıda noldu adamın talihi kapandı

o nasıl işmiş hem kadın olur hem erkek bulduğunu yiyor hepçillerden
))))

bence kılıç günündeki vatandaş olur ya ? hem bu toprak kim ki? belki odur ben onunda ismini bilmiyorum şu anda neydi ismi?

o nasıl işmiş hem kadın olur hem erkek bulduğunu yiyor hepçillerden
))))

bence kılıç günündeki vatandaş olur ya ? hem bu toprak kim ki? belki odur ben onunda ismini bilmiyorum şu anda neydi ismi?
+18 odası olsaydı daha derinlere inerdim
Şimdi burda konusup dağilmasın konu

Kılıc gunundeki oğlan olsaydı adını yazdıgımda görsellerde cıkardi yahu
O cocuk o kadar unsuz değil...

+18 odası olsaydı daha derinlere inerdim
Şimdi burda konusup dağilmasın konu

Kılıc gunundeki oğlan olsaydı adını yazdıgımda görsellerde cıkardi yahu
O cocuk o kadar unsuz değil...

öyle bir oda ne yazıkki kurulmayacak forum gelenekselcilerin elinde dün +16 karikatürümü bile yok etmişti besalet
)

hakan toprak yazınca 20 tane hakan çıkıyor ama oyuncu hakan yok piyasada bu yeni mezunlardan sanırım
)

Biz saman altında su yurutur gibi konularin altına sıkıştırıyoruz gerçide

Bariş Kılıç 'mış adı
Buda videosu...Videoda tam senin düşündüğün tarzadaki soruya cevap veriyor

"Mor pullu sweetler deri pantolon feminen şeyler giyeriz? Sen öyle mi sanıyorsun? Sen bu kadar biliyorsun işte"

KILIC GUNU DIZISI BARIS KIZILTAN FRAGMANI - YouTube

haklısın biz kenardan köşeden forumun +18 ihtiyacını gün yüzüne çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz
) başkada yapacak bişey yok yetkimiz elvermiyor
)

barış kılıç doğru demiş biz öyle sanıyoruz yumoşları, oysa bildiğimiz gibi değilmiş bunlar ne bulursa götürüyor saman altında su yürütüyorlarmış
)

pwwwww içinde saklayanlarda cabasi hacı
Cemil ipekçinin sevgilisi mesela..Hem kadınla evli arada Cemil ipekcinin hevesini gideriyordur