İntikam'ı 10.Bölümden Sonra Tutan Tutana!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Persembe aksamlari Kanal D ekranlarinda yayinlanan "Intikam" dizisini mercek altina almak istiyorum.

Basrollerini Beren Saat, Nejat Isler, Mert Firat, Zafer Algöz ve Arzu Gamze Kilinç gibi tecrübeli ve basarili isimlerin paylastigi, yapimciligini Kanal D Iç Yapim inDhouse'un yaptigi ve senaryosunu Berkun Oya'nin kaleme aldigi sevilen dizi "Intikam"in yönetmenligi Mesude Erarslan'a ait.

Intikam dizisi düne kadar tam 8 bölüm yayinlandi ve reytinglerde basarili bir grafik çizdi. Persembe'nin vazgeçilmezi ve zorlu rakibi Kurtlar Vadisi Pusu'yu belki geride birakamadi ama reyting yarisinda, özellikle A/B grubunda "ben de varim" dedi ve hala demeye devam ediyor.

Dün yayinlanan 8.bölümünde Beren Saat'in canlandirdigi karakter ve Basak Dasman'in canlandirdigi karakterin dövüsünü izledik. Bu sahne sosyal medya sitelerinde de çok begenildi ve çok konusuldu.

Beren Saat bir röportajinda Intikam dizisinde siddet ve dövüs sahneleri 10.bölümden sonra baslayacagi ve izleyiciyi sasirtacak sahneler olacagini açikladi.

Yagmur Özden karakteri bildiginiz gibi geçmisten ödün ve intikam alan bir karakter. Ama bu karakter Beren Saat'in dizide canlandirdigi gerçek ismi degil. Çünkü dizide asil 'Yagmur' karakterini Basak Dasman canlandiriyor.

10.bölümden sonra bizi tamamen farkli bir Intikam bekliyor olacak ve ben de bir Intikam seyiricisi olarak bundan sonraki hikayeyi merakla bekleyi olacagim..

Çünkü bunu sakin unutmayin: "Intikam" soguk yenen bir yemektir!

bu hikayede kimse affedilmeyecek!

1z15gqw.png

Normalde bu yazıları hiç okumam ama sırf sen yazdın diye okudum @Fks14. :)

Neyse bekliyoruz.

Öncelikle yine çok başarılı bi yazı ve yine Furkan :)
İntikam her bölümü ile farklılık yaratıyor bence. Eminim 10. bölümden sonra çok daha başarılı sahneler olacaktır.
Bakalım bekleyip görücez :)

Öncelikle yine çok başarılı bi yazı ve yine Furkan :)
İntikam her bölümü ile farklılık yaratıyor bence. Eminim 10. bölümden sonra çok daha başarılı sahneler olacaktır.
Bakalım bekleyip görücez :)

Tesekkür ederim Hilal. :)

Aynen ben de çok heyecanliyim ilerleyen bölümler için..

İlk olarak , furkan düşüncelerine harfiyen katılıyorum ve yine güzel bi köşe yazısı olmuş. :)
intikam gerçekten çok farklı proje, senaryo güzel ilerliyor zaten oyunculuklar harkulade. Yapım elinden gelen en iyi olanaklarla çalışıyor.. Bende büyük bi merakla ve zevkle izliyorum. :)

öncelikle yazıma tüm yorumcu arkadaşlara başarılar dileyerek yazıyom....:Wfurkancım sen olmasaydın bırak yazmayı konuya bile girmezdim...zaten de son intikam yazısı olur bu...farkın ortada ..bana bile intikam yazdırıyon...:ok:yağcılarda incek varmış..iniyom..:168:bu smılede sana....konuya gireyim...tarihi bir intikam yazısı yazcak...intikamcı arkadaşlar bu yorumumdan intikam almazsa ayrıca sevinirim...:beguiled: 1.sosyal medyaya falan kanmamak gerek...iş medyaya kalsaydı..suskunlar dizisi dünya şampiyonuydu...olimpiyatlara hazırlanıyodu...:W2.bu intikam dizisi zaten revengenin bir çakması..yani orjinal değil...aslını izleyenler bu diziyi gördüklerinde dejavu yaşıyorlar..:beguiled:3.zaten izleyenlerden de beğenenler yok...kötü bi kopyası yorumları yapılıyor....:W4.vadiden liderliği alamamış yazmışın ..abye göreni yaptın yorumları bilmiyom...çünkü totalde özetini geçemiyo ve nerdeyse 2 katı reyting fark var...yani bırak liderliği 3. şansı bile yok....ab de zaten yüzde 8 lik bi formalite...reklamlar bile bu grubu tınlamıyo ....:ok:5.bu dizi sadece batıda sosyal statünün arttığı geçim derdinin olmadığı illerde yani canım ilçe bilem değil illerde izleniyo....doğuda çoban sülonın falan bu diziyi takip ettiğini filan düşünmüyom...:ok:6..son olarak abdede belki heryerde kungfu karete okulu vardır...bu emily karekteride ona göre yazılmış...dizayn edilmiş...kungfu 3 ayda öğrenilirse eğer bende 1 ay sonra astronotluğa başlıyom...bu dövüş sahneleri sadece yönetmenlik ürünü ...çekim tekniği falan...yoksa bu bayan yolda bile zor yürüyor...:ok::Wkendine iyi bak canım....bunlar bir ab yorumudur..............dikkatttttttttttttt.....:W:ok::168:

öncelikle yazıma tüm yorumcu arkadaşlara başarılar dileyerek yazıyom....:Wfurkancım sen olmasaydın bırak yazmayı konuya bile girmezdim...zaten de son intikam yazısı olur bu...farkın ortada ..bana bile intikam yazdırıyon...:ok:yağcılarda incek varmış..iniyom..:168:bu smılede sana....konuya gireyim...tarihi bir intikam yazısı yazcak...intikamcı arkadaşlar bu yorumumdan intikam almazsa ayrıca sevinirim...:beguiled: 1.sosyal medyaya falan kanmamak gerek...iş medyaya kalsaydı..suskunlar dizisi dünya şampiyonuydu...olimpiyatlara hazırlanıyodu...:W2.bu intikam dizisi zaten revengenin bir çakması..yani orjinal değil...aslını izleyenler bu diziyi gördüklerinde dejavu yaşıyorlar..:beguiled:3.zaten izleyenlerden de beğenenler yok...kötü bi kopyası yorumları yapılıyor....:W4.vadiden liderliği alamamış yazmışın ..abye göreni yaptın yorumları bilmiyom...çünkü totalde özetini geçemiyo ve nerdeyse 2 katı reyting fark var...yani bırak liderliği 3. şansı bile yok....ab de zaten yüzde 8 lik bi formalite...reklamlar bile bu grubu tınlamıyo ....:ok:5.bu dizi sadece batıda sosyal statünün arttığı geçim derdinin olmadığı illerde yani canım ilçe bilem değil illerde izleniyo....doğuda çoban sülonın falan bu diziyi takip ettiğini filan düşünmüyom...:ok:6..son olarak abdede belki heryerde kungfu karete okulu vardır...bu emily karekteride ona göre yazılmış...dizayn edilmiş...kungfu 3 ayda öğrenilirse eğer bende 1 ay sonra astronotluğa başlıyom...bu dövüş sahneleri sadece yönetmenlik ürünü ...çekim tekniği falan...yoksa bu bayan yolda bile zor yürüyor...:ok::Wkendine iyi bak canım....bunlar bir ab yorumudur..............dikkatttttttttttttt.....:W:ok::168:

Vay vay efendim, sizin gibi espritüel ve degerli bir arkadasimizdan böyle yorumlari almak ne güzel :)

güzel yazmışsın hep dedim zayten asıl intişkam 15.bölüğmde ilk bölümün ilk sahnesinde gösterilen olayın çözülmesi ile başlayacak boşa koymadılar o sahneyi :)

Çok Güzel Bir Yazı Olmuş Fks14 Bende İntikam'ın Meraklı Bir İzleyicisi Olarak 10.Bölümden Sonrayı Merakla Bekliyorum Zaten Her Bölümü Harika :)

Çok güzel bir yazı olmuş kesinlikle ellerine sağlık :) İntikam her bölüm güzelleşiyor.Bana göre özellikle 4.bölümden itibaren dizide gerçekten büyük bir değişme var.Sırlarla dolu.Hem duygulandırıyor,hem heyecanlandırıyor,hemde güldürüyor :D Doludolu..10.bölümü merakla bekliyorum.

Çok teşekkür ederim @xemrexxxx @KayıpSehir ve @berenist

İntikamı izliyorum fakat bir türlü bende beklenen etkiyi bırakamadı.10.bölümden sonrada olmazsa izlemeyi bırakıcam yavaş yavaş.

İntikamı izliyorum fakat bir türlü bende beklenen etkiyi bırakamadı.10.bölümden sonrada olmazsa izlemeyi bırakıcam yavaş yavaş.

Nejat İşler'in yer aldığı sahneleri hakkında ne düşünüyorsun peki?