ARKADAŞLAR BUNUN GİBİ BİR TOPİC DAHA VAR ONDA 40-50 LİNKTE 0,2-3 DOLAR KAZANIYORSUNUZ BUNDA 1$ OLUYOR ALT ÜYEYİ ARTIRIRSANIZ DAHA FAZLA.LİNK EN ALTTA...
öncelikle bu parayla istediğinizi yapabilirsiniz knight silkroad gibi oyunlarda premium alabilirsiniz haydi başlayalım
konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama yöntem kesinlikle legal
Bütün herkezin dikkatini çekicek bu konuya hemen başlıyalım .
www.paypal.com a girip ardından ’’sign up’’ tıklayın.sonra karsınızıa cıkanları doldurun e-mail dısındakileri sallayın . Çünkü oraya yazdıgınız e-mail hesabı siniz paypal hesabınız olcak . (ama doldurun tabi) . Bunları yaptıktan sonra en sonda kredi kartı ismi ve numarası istiyo . Kredi kartı bölümü çıkınca üstteki paypal resmine basın ve ordan çıkın . Merak etmeyin aktivasyon kodu yinede gelicektir . Aktivasyon için postadaki linke tıklayıp paypal hesabınızı aktif edin
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 80KB.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 65KB.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 71KB.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 72KB.
E-Postanıza gelicek aktivasyon linkine tıklayın . Paypal la artık şiimiz bitti
Sonra http://bux.to/?r=batuhan13
Tüyo : Size benden bir tüyo browse ads de bütün linkleri tıklamayı ( teker teker ) bitirince tekrar yenile yapın arasıra yeni linklerde çıkıyor .
KAZANCIMIZ
» You click 10 ads per day = $0.10
» 20 referrals click 10 ads per day = $2.00
» Your daily earnings = $2.10
» Your weekly earnings = $14.70
» Your monthly earnings = $63.00
YANİ GÜNDE 20 ÜYENİZ VARSA 2 $ !!! ARKADAŞLAR ŞAKA DEĞİL BUNU ARKADAŞIM DA YAPTI GÖRDÜM HESABINA GEÇTİ PARA....
OLAY BUKADAR BASİT
PARANIZI PAYPAL ADRESİNE 10 DOLAR OLUNCA PARANIZIN YAZDIĞI YERİN YANINDA CASHOUT ÇIKACAK ONA TIKLAYARAK
PARANIZI PAYPALA AKTARIN
öncelikle bu parayla istediğinizi yapabilirsiniz knight silkroad gibi oyunlarda premium alabilirsiniz haydi başlayalım
konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama yöntem kesinlikle legal
Bütün herkezin dikkatini çekicek bu konuya hemen başlıyalım .
www.paypal.com a girip ardından ’’sign up’’ tıklayın.sonra karsınızıa cıkanları doldurun e-mail dısındakileri sallayın . Çünkü oraya yazdıgınız e-mail hesabı siniz paypal hesabınız olcak . (ama doldurun tabi) . Bunları yaptıktan sonra en sonda kredi kartı ismi ve numarası istiyo . Kredi kartı bölümü çıkınca üstteki paypal resmine basın ve ordan çıkın . Merak etmeyin aktivasyon kodu yinede gelicektir . Aktivasyon için postadaki linke tıklayıp paypal hesabınızı aktif edin

E-Postanıza gelicek aktivasyon linkine tıklayın . Paypal la artık şiimiz bitti
Sonra http://bux.to/?r=batuhan13
Tüyo : Size benden bir tüyo browse ads de bütün linkleri tıklamayı ( teker teker ) bitirince tekrar yenile yapın arasıra yeni linklerde çıkıyor .
KAZANCIMIZ
» You click 10 ads per day = $0.10
» 20 referrals click 10 ads per day = $2.00
» Your daily earnings = $2.10
» Your weekly earnings = $14.70
» Your monthly earnings = $63.00
YANİ GÜNDE 20 ÜYENİZ VARSA 2 $ !!! ARKADAŞLAR ŞAKA DEĞİL BUNU ARKADAŞIM DA YAPTI GÖRDÜM HESABINA GEÇTİ PARA....
OLAY BUKADAR BASİT
PARANIZI PAYPAL ADRESİNE 10 DOLAR OLUNCA PARANIZIN YAZDIĞI YERİN YANINDA CASHOUT ÇIKACAK ONA TIKLAYARAK
PARANIZI PAYPALA AKTARIN