İnternetsiz Bir Hayat Nasıl Olurdu ?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Evet cevapları alalım bakalım.Kimler ne düşünüyor.

İnterneti faydaları ve zararları konusunda iki gruba ayırırsak hiç hayatımıza girmemesi gereken ayrıca bağımlılık yaratan birşey.Bana faydasından çok zararı dokunduğu halde kullanıyorum fakat sigara mantığı buda.Zevkli geliyor.:D

Internet'siz bir hayat bugün ki kosullarda mümkün olmayan birsey bence. Eski'den olurdu.. kitap okurdun.. ne bileyim.. gazete vs. birseyler bulurdun..

Internet'siz bir hayat bugün ki kosullarda mümkün olmayan birsey bence. Eski'den olurdu.. kitap okurdun.. ne bileyim.. gazete vs. birseyler bulurdun..

Ortada bir çelişki var.Eskiye göre daha sosyal bir ortam tahsis edilmesine rağmen internet tercih ediliyor.İnternet olmadanda çok rahat vakit geçirilir.Haberler için televizyonların biraz daha aktif hareket etmesi gerekecek sadece.

Ortada bir çelişki var.Eskiye göre daha sosyal bir ortam tahsis edilmesine rağmen internet tercih ediliyor.İnternet olmadanda çok rahat vakit geçirilir.Haberler için televizyonların biraz daha aktif hareket etmesi gerekecek sadece.

Eskiye göre artik hersey Internet'den yapilabilir büyük etki bu bence.

Aslında daha iyi olabilirdi. Gerçek arkadaşlarla daha çok görüşür daha çok dışarı çıkardık.
Ama internet de hayatın bir parçası düşününce bilemedim. :)

farmville yerine tarlaya çalışmaya giderdik :A
şaka bir yana 7-8 yıl öncesine ka kullanmıyordum ama gene yapacak bir şey buluyordum :) tek iyi yanı her şeyin özgüce paylaşılması ve de bazı şeyleri beleşe getirmesi sinema filmleri vb.