İnternet Reytingleri

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,431
Puanı
1,060
Arkadaşlar bazı yerlerde çıkan iddaalaraocak 2012 de internet reytinglerine geçilecek sizce internet reytinglerine geçilirse hangi diziler haketmediği yerlerden yükselir hangileri düşer...
Benim yükselir dediğim üçlü
Geniş Aile Leyla ile Mecnun Behzat Ç

Düşer dediğim üçlü
Çocuklar Duymasın Adını Feriha Koydum Lale Devri

Adını Feriha Koydum düşmez aksine yükselir :) Hanımın Çiftliği bitmeseydi o çok düşerdi :)

Ama ben böyle bir sisteme geçilmesini yakın gelecekte çok zor olarak görüyorum...

Yükselecek olan diziler:

Küçük Sirlar, Çakil Taslari, Adini Feriha Koydum, Genis Aile, Leyla ile Mecnun ve Behzat Ç.

Düsecek olan diziler:

Yer Gök Ask, Arka Sokaklar, Çocuklar Duymasin.

Şunu söyleyim Geniş Aile için eskiden deseydiniz doğruydu ama artık internette eskisi gibi Geniş Aile çılgınlığı yok. Çok da fazla yükselmezdi Geniş Aile...

bence bu sene bitmemesinin sebebi 1.sezonun hatrınadaydı 2.sezon 70 e kadar çok güzel gitti ama zeynep çıkana kadar bozdular zeynep çıktı sonra yine toparlandı ve eski günlere döneceğine dair yine sinyaller verdi...
bence geniş aile sevenler son 1 kere şans verirler ve 3.sezonun ilk bölümünü seyrederler ve yine fenomen dizi haline gelir ve ben niyeyse yine inanıyorum özellikle çok entry giren ekşi sözlükden anlayacağım dizinin eskisi gibi sevilip sevilmeyeceğini...

Böyle bir sisteme gecilirse Vadi nin Reytingleri iki kat artar diye düsünüyorum. Genel olarak Kanal D nin reytingleri düser, TRT1 ve Star TV de bir yükselis olur.