İnternet Bağımlısı Mısınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Günde kaç saatiniz intenette geçiyor? İnternetten planladığınız vakitte çıkabiliyor musunuz? Kısacası internete bağımlısınız? Cevapları alalım. :)

Bağımlısıyım gibi. LoL oynamaya başladığım zaman 3 saat oynamadan yapamıyorum.

9 günlük tatil boyunca ders çalışmak yerine tercih yaptım.:(
Pişmanım ama bırakamıyorum.:X

Galiba bağımlıyım. Ama bütün gün evde tıkılıp kalıyorum ve yapacağım iki şey oluyor: bir ders çalışmak, iki internete girmek. Bu da uzun süreler internette vakit geçirmeme sebep oluyor. :(

İnternet evdeyken her zaman elimin altında olsa da 1-2 saat takılır haberler torrent filan sonrasında tv sonrasında yine biraz internet.Sonrasında zaten çıkma vaktim geliyor.İnternet bağımlısı değilim sanırım 😕 Ama internet olmasa derseniz ortaliği yıkarım Roma'yı yıkarım:bağır:

İnternet bağımlısı olmamak mümkün mü? Evde bilgisayar, evde olmasan bile cepte telefon olduktan sonra her yer internet. :(

Bilgisayarsız yaparım da telefonsuz asla. Telefon her yerde internet sağlıyor çünkü. :)

İnternet değil forum bağımlısıyım. :D Bayram boyunca interneti aramadım sadece forumda neler oluyor diye düşündüm. Foruma girmek istedim. :D

Kesinlikle bağımlıyım. Günümün 7-8 saati falan internette geçiyordur. :D

Galiba bağımlıyım. Ama bütün gün evde tıkılıp kalıyorum ve yapacağım iki şey oluyor: bir ders çalışmak, iki internete girmek. Bu da uzun süreler internette vakit geçirmeme sebep oluyor. :(
Sende kendimi gördüm. :D

Evet. İleri derecede internet bagimlisiyim.

Sabah yataktan kalkarim ilk is cep telefonu ile Forum / Facebook.

Hazirlanir, is yerine giderim. Yolda cep telefonundan nete.

8-10 saat is yerindeyim. Hep girer cikarim foruma, haber sitelerine.

Eve dönüs elde cep telefonu.

Aksam eve gelir yemek yedikten sonra otur 1-2 saat bilgisayar basinda.

22 gibi yataga girer cep telefonuyla uykuya dalincaya kadar forumda takil.

Yani.. net'in hastasiyim :(