"İnsanlık Suçu" Kadrosuna İki Bomba İsim!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Kanal D'nin büyük merakla beklenen yeni dizisi "İnsanlık Suçu"nun kadrosuna iki bomba isim daha!

Yapımcılığını daha önce Sen Benimsin, Kalbimdeki Deniz, O Hayat Benim gibi dizilere imza atan Pastel Film’in yapacağı, senaryosunu ‘O Hayat Benim’i yazan Can Sinan’ın kaleme aldığı, başrolünde Gizem Karaca, Kaan Yıldırım, Ozan Güler, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Cansu Dağdelen'in yer aldığı diziye Ahmet Mümtaz Taylan ve Deniz Uğur dahil oldu.

Merakla beklenen dizinin çekimleri Adana'da başladı.

"İnsanlık Suçu" yakında Kanal D'de!

Kaynak: Medyatava

Konuyu yeni gördüm WP'den açsaydın ya.ss Bu arada kadroya Laçin Ceylan da dahil olmuş ekle istersen.
@Yiğitt

Ahmet Mümtaz Taylan daha kaliteli bir diziye gelseydi keşke. Neyse Şahsiyet'te olacak en azından.

Konuyu yeni gördüm WP'den açsaydın ya.ss Bu arada kadroya Laçin Ceylan da dahil olmuş ekle istersen.
@Yiğitt

Ahmet Mümtaz Taylan daha kaliteli bir diziye gelseydi keşke. Neyse Şahsiyet'te olacak en azından.
Telefondan açtım, dışardaydım.

Tamamdır ekledim. Bu diziyle yine Kanal D'desin.

Ahmet Mümtaz Taylan varsa tutmaz.

Deniz Uğur'un Kırgın Çiçekler'de rolü kalmamıştı ayrılması iyi olur..

Ahmet Mümtaz Taylan oyunculuğu süperdir bu dizide olacak olmasıda çok güzel olmuş

Ahmet Mümtaz tamam da Deniz Uğur basit bana göre. Adını Feriha Koydum da oyunculuk sıfırdı. Bi kapıcı kızı kadar bile olamadın repliği öğğğğ yani.

İki bomba yan yana gelirse patlar neden ortalığı patlatıyorsunuz şimdi @Yiğitt

Gizem Karaca ve Kaan Yıldırım'dan dolayı kadroya kim katılırsa katılsın tutmaz bu dizi.

Bir an Ahmet Mümtaz Taylan'ın "Şahsiyet" dizisinde oynadığını hatırlıyordum, tabi oynadığı filmdeki yönetmen yönetiyor, senaristi yazıyor. Keşke televizyondaki bir dizide değil de, internet dizisi olan "Şahsiyet" dizisinde rol alsaydı.

bu CAN SİNAN da kaç dizi yazıyo be kardeşim