Ah gidi günler be abi. Çok güzel kadroydu o kadro ve daha eski benim bilmediklerim.Nerede o eski Beckham'lar Lampard'lar Gerrard'lar Shearer'lar Gascoigne'ler.. Alayı çoluk çocuk bunların.
Nerde bu millet konu sinek avlıyor.
BurdayızNerede o eski Beckham'lar Lampard'lar Gerrard'lar Shearer'lar Gascoigne'ler.. Alayı çoluk çocuk bunların.
Nerde bu millet konu sinek avlıyor.
Başbakan Pirlo'suz İtalya'yı nasıl izleyeceğiz bakalım?Ah gidi günler be abi. Çok güzel kadroydu o kadro ve daha eski benim bilmediklerim.
Pirlo üstat olmadan pek de keyif vermeyecektir ama izleyeceğiz artık.Başbakan Pirlo'suz İtalya'yı nasıl izleyeceğiz bakalım?
Şaka mı yapıyorsun, cidden mi oynayacak Diriliş Ertuğrul da.
Şaka yapıyorum tabi takılmak amaçlı öyle cevap yazdım oynayamaz zatenŞaka mı yapıyorsun, cidden mi oynayacak Diriliş Ertuğrul da.
İyi bir oyuncu olması şart değil, arkada bir yerde gözükebilir o açıdan inandırıcı gelmişti.Şaka yapıyorum tabi takılmak amaçlı öyle cevap yazdım oynayamaz zaten
Oylarını daha öneceden kullanmadın mı?Babam tvyi aldı maçı izliyor .s.s. Şu BA oylarımı kullanayım da ben de izliyeyimİngiltere 2 den fazla fark atıcak gibi
Sen istiyosan gidip Mehmet abiye söyliyim alsın Hünkarı diziye ?İyi bir oyuncu olması şart değil, arkada bir yerde gözükebilir o açıdan inandırıcı gelmişti.
Oylarını daha öneceden kullanmadın mı?
yoo o nerden çıktı .s. şimdi başlıcam şarkıları dinlemeyeİyi bir oyuncu olması şart değil, arkada bir yerde gözükebilir o açıdan inandırıcı gelmişti.
Oylarını daha öneceden kullanmadın mı?
Oylarımı kullanıcam deken futbol için anladım. Benim Albümüm nerden çıktı ki?yoo o nerden çıktı .s. şimdi başlıcam şarkıları dinlemeyeaynı şeyden bahsediyoruz değil mi Benim Albümüm ?
Cadaloz evde kalmış dul @Çiğdem- varya onun yarışması yapçak birşey bulamıyor o yarışmayı başımıza çıkardı işsiz.sssOylarımı kullanıcam deken futbol için anladım. Benim Albümüm nerden çıktı ki?
bizim Çiğdemin yarışması varya onda oy kullanacamOylarımı kullanıcam deken futbol için anladım. Benim Albümüm nerden çıktı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?