Tweet kullanılamıyor Şerlok beyciğim
@xemrexxx'in kaderini yaşadık demek Utku beyciğim...
Tweet kullanılamıyor Şerlok beyciğim
Aslında yorumum komik değildi de, cümleleri çok fazla uzatmam komik yaptı sanırım.Araf hocama bak, yine sükunetini bozmamış ancak bu satırları böyle yazdığınızı biliyoruz hocam.
Messi Barca'yı bırakmaz...En heyecansız ve sönük şampiyonluk budur muhtemelen.
Seneye parayı basıp Messi ile Haaland'ı getirince devran tekrar bize döner ve Liverpool yine 97 puan ile 2. olur.@MEnes
Söyüncü ve Merih'i de getiririz.Vay anasını, takıma bak.Tek eksik C. Ronaldo...
İşte bu çok güzel hikaye...İki sezon Şampiyonlar Ligi'nden men yiyen takıma gelecek yani Messi ve Haaland...@MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 88102
Pep, Barca'ya gider... Messi ile beraber tozu dumana katarlar.@MEnes
Yok yok ben güldüm o yoruma, gerçekten komikti...Aslında yorumum komik değildi de, cümleleri çok fazla uzatmam komik yaptı sanırım.
Ertem Şener maç anlatıyor gibi oldu orada biraz. Sıvacısınız da, sesiniz soluğunuz çıkmadı.Yok yok ben güldüm o yoruma, gerçekten komikti...
Ben daha yeni geldim ve gördün sesim çıktı yani.Ertem Şener maç anlatıyor gibi oldu orada biraz. Sıvacısınız da, sesiniz soluğunuz çıkmadı.
Bu ekibi sırf gülmek için izlerdim bir zamanlar ama şuan pek izlemiyorum.
Ertem Şener: Ben
Sinan Engin: @Sherlock
Ahmet Çakar: @MEnes
Rasim Ozan Kütahyalı: @Tolstoyevski oluyor bu mantıkla ya da @MasacRE. @Dosi de olabilir futbola ilgisi yok ya, "haydaaa" falan der.
Peki Messi oynuyor olsaydı?Ben daha yeni geldim ve gördün sesim çıktı yani.Ama Liverpool umrumda olmadığı için bu konuya yorum yapacak bir şeyim yok..
Rasim Ozan Kütahyalı'yı biliyorsundur ne olduğunu, komikliği kalmadı. Linç yedi adam.Bu ekibi sırf gülmek için izlerdim bir zamanlar ama şuan pek izlemiyorum.Yine de büyük ihtimal hala komiklerdir...
Biliyorum o mevzuları evet, o zamanlar da izlemiyordum daha öncesinde de bırakmıştım zaten baya.Rasim Ozan Kütahyalı'yı biliyorsundur ne olduğunu, komikliği kalmadı. Linç yedi adam.
Messi nereye ben oraya... Bu cevap yeterlidir sanırım...Peki Messi oynuyor olsaydı?
İki sezon Şampiyonlar Ligi'nden men yiyen takıma gelecek yani Messi ve Haaland...@MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 88102
Pep, Barca'ya gider... Messi ile beraber tozu dumana katarlar.@MEnes
Bu adam gelecek sezon City'i satıp Newcastle'yi destekler zaten Şerlok beyciğim. Para en çok kimde varsa Dark oradadırO detayı unutmuşum ama paranın gücünü araya sokup bir şey yaparız, 10 yıl sonrasına erteleriz cezayı.Sarışın ve Uzaylı'nın mutlaka önümüzdeki sene buluşması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?