İngiltere - Almanya | Euro 2020 Son 16 Turu Maçı

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,083
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Euro2020_H2H_ENGGER_HD.jpeg

Wembley Stadyumunda İngiltere ile Almanya karşı karşıya geliyor. EURO 2020'de çeyrek finalisti belirleyecek mücadele saat 19.00'de TRT1'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Hollandalı hakem Danny Makkelie yönetecek.

İLK 11'LER

İngiltere
: Pickford, Trippier, Walker, Stones, Maguire, Shaw, Rice, Phillips, Saka, Sterling, Kane

Almanya: Neuer, Rüdiger, Ginter, Hummels, Kimmich, Kroos, Goretzka, Gosens, Müller, Werner, Havertz

Karşılaşma ile ilgili yorumlarınızı bu konu altından yazabilirsiniz.

İki güçlü takım. Hangisi kazanır kestiremiyorum ama Almanya alsın.
Fransa'dan sonra burda kim kaybetse sürpriz olmaz:A umarım aynı heyecanda bir maç olur.

Ölüm grubundan çıkan herkes bu turda öldü. Yürüye yürüye eledi İngiltere. Tarihin en utanç verici Almanya performansı. İngiltere turnuvayı kazanırsa dünya futbolu bu lekeyi nasıl temizler bilemiyorum.

Bu arada Neuer'in kalesine gelen 11 isabetli şutun yedisi gol olmuş. Tamam Neuer de iyi kaleci ama Leno oynamalı...

İlginç bir son 16 turu oluyor. Ağır toplardan sadece İspanya ve İtalya kazandı onlar da uzatmalarda ve aşırı zorlanarak kazandı... Bundan sonra neler olacağını kestirmek zor, her türlü sürpriz mümkün.

Yine gitti puanlar :S

İsveç ile umutlar şimdilik devam.

Çok şanslıydılar. 2-0 bitmesine rağmen çok denk bir maç izledik. Bu kadar erken eleneceğimizi düşünmemiştim, buraya kadarmış. :(

İngiltere'yi tebrik ederim, bu sene Belçika'yla beraber finale kalacaklar hissine kapılmıştım zaten. İsviçre de sürpriz bir finalist olabilir. Hakeden kazansın.

Çok şanslıydılar. 2-0 bitmesine rağmen çok denk bir maç izledik. Bu kadar erken eleneceğimizi düşünmemiştim, buraya kadarmış. :(

İngiltere'yi tebrik ederim, bu sene Belçika'yla beraber finale kalacaklar hissine kapılmıştım zaten. İsviçre de sürpriz bir finalist olabilir. Hakeden kazansın.
Ama o eski Almanya bu turnuvada pek yoktu.