"İngiliz Kemal" Kenan İmirzalıoğlu'nun aldıgı ücret belli oldu!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
Atv'de yeni sezonda 'İngiliz Kemal' adında yeni bir dizi ekrana gelecek.

Kurtuluş Savaşı'nda Teşkilat-ı Mahsusa adına çalışan 'İngiliz Kemal' lakaplı Türk casusu Ahmet Esat Bey'in hayatı TV dizisi oluyor.

Kenan İmirzalıoğlu 'İngiliz Kemal' adlı dizide efsanevi Türk casusu Ahmet Esat Bey'i canlandıracak.

Hazırlıkları süren dizinin 2 yıl sürmesi planlanıyor. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği dizide İmirzalıoğlu bölüm başı 70 bin TL alacak.

Guzel bayan oyuncusu da yer alirsa izlerim belki :)

kenan imirzalıoğlu nun hemen hemen bütün dizilerini izlemişimdir bunu da izlerim :D

Oooo turk tarihinni kemaller yazdi begim. sen ne kemalli diziler gorecen :)))))))

bu türkiyenin neden bir adım öne gidemediği ortada... futbolculara ve oyunculara bu kadar para verilirse nolur.. türkiye ekonomisi çöker.. :D

"İngiliz Kemal" projesi tekrar gündeme alınmış ve Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisi buymuş demek. Ay Yapım uzun zamandır hazırlanıyordu bu diziye ve başarılı olacağına inanıyorum. :)

bu türkiyenin neden bir adım öne gidemediği ortada... futbolculara ve oyunculara bu kadar para verilirse nolur.. türkiye ekonomisi çöker.. :D

70 Milyarla ulke batarmi yahuu. enfazla yapim sirketi batar :)))

futbolcuya bu kadar parayla ancak takim batar baskanlari klubu arkasina bakmadan kacar :))))

70 Milyarla ulke batarmi yahuu. enfazla yapim sirketi batar :)))

futbolcuya bu kadar parayla ancak takim batar baskanlari klubu arkasina bakmadan kacar :))))

ya ben ek bu oyuncu için demek istemedim.. bir sürü oyuncuya hep böyle paralar veriyolar.. ayrıca yapım şirketi veya takım bata diyosun ama sonuçta Türkiyeye zararı çıkıyo..

Bu proje iki yil once gundemdeydi kenan ile tuba buyukustun oynayacak diyorlardi. ama ikisinde bu sene proje yapmak istemedi dizi yatmisti demek seneye olacak. kenanin yanina ya berguzar korel iyi gider ama ay yapim kivanca yaptigi gibi dandik gencten bir kiz koymaz karsisina umarim

ya ben ek bu oyuncu için demek istemedim.. bir sürü oyuncuya hep böyle paralar veriyolar.. ayrıca yapım şirketi veya takım bata diyosun ama sonuçta Türkiyeye zararı çıkıyo..

ticaret bu para kazananin garantisi yok. birileri kazanacak birileri batacak yada bir sirketin bir projesi batacak bir projesi abat olacak sonucta para dondugu is yapildigi surece batan sirket olsa bile turkiye kazanir. kenan bu parayi ne yapacak mesela gidecek ev alacak eee o evin yapimda kim calisiyor.. yani para dondukce is yapildikca ulke kalkinir batan batar ama kazana biri mutlaka olur

Kenan İngiliz Kemal dizisinde oynamayacak ki bu haberi hem ay yapım hemde Kenan yalanladı