'İnci Taneleri'nin Yayın Tarihi Belli Oldu! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,908
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Kanal D'nin BKM imzalı merakla beklenen yeni dizisi 'İnci Taneleri' için geri sayım başladı.

Yönetmen koltuğuna Şenol Sönmez'in oturduğu; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan'ın kadrosunda yer aldığı dizi, perşembe akşamları izleyici ile buluşacak.

İnci Taneleri, ilk bölümüyle 25 Ocak Perşembe 20.00'de Kanal D'de!

Böyle iddialı ve yankı uyandıran bir işi cumaya koyarlar diye düşünmüş hatta bu sebeple Arka Sokaklar'a gün değişikliği provası yapıyorlar sanmıştım, perşembe şaşırttı. Tabii iş senaryoya bakıyor...

İlk başladığında karşısında yayınlanan maçlara ve geçen hafta kandil gecesine rağmen oranları korumayı başaran bir diziyi kendisinden farklı bir türden dizinin bitirecek olmasını düşünmek bayağı komikmiş bu arada.

2 grupta 1 reyting düşmüş bir diziye "oranlarını korumuş" demek aynı bir komik

Reactions: AhmetBayram
Hudutsuz'dan TOTAL ve ABC1'i alamazlar 'bence' ama AB grubunda geçer bence eğer dizi tutarsa...

FOX bu sezon AB'de sadece Kızıl Goncalar ile gülecek, TOTAL'de Hudutsuz ile

Fragmanlar bana pek hitap etmesi ama güne canlılık katması için tutmasını isterim. Hazar Erecünnü isimli uğursuzun hangi dizisi tutmuşts bu tutsun
Ben Meriç Aral ile çok karıştırıyorum bunu. Meriç Aral inşallah beni affeder. Hazar ecünnü ama Meriç Aral değil.

------

O açıdan bende tutmasını isterim. Kubilay için de tutsun.
Kubilay'ı Hudutsuz'a alalım.

O açıdan bende tutmasını isterim. Kubilay için de tutsun.
Eh yani Hazar kadar gıcık ve nefret duymuyorum

Ben Meriç Aral ile çok karıştırıyorum bunu. Meriç Aral inşallah beni affeder. Hazar ecünnü ama Meriç Aral değil.

------

Kubilay'ı Hudutsuz'a alalım.
Aa evet hafiften benziyorlar
ben Feyyaz Şerifoğlu ile Serkay Tütüncü'yü çok karştırıyordum göz şekilleri benziyor ya