'İnci Taneleri' Sete Çıktı! | Kanal D

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061

Kanal D'nin yeni dizisi İnci Taneleri'nin çekimleri başladı.

Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği, Yılmaz Erdoğan'ın 16 yıl sonra ilk kez televizyon için senaryo yazdığı ve başrollerini Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka ve Güven Kıraç'la paylaşacağı yapımdan ilk kareler yayınlandı.

Merakla beklenen dizinin kadrosundaki diğer isimler arasında Selma Ergeç, Yasemin Baştan, Orkuncan İzan, Mustafa Yıldıran, Özgün Çoban, Kayra Sır, Alaz Demir, Cevher Hikmet Güzey, Begüm Atak, Ümit Beste Kargın ve Furkan Rıza Demirel de yer alacak.

İnci Taneleri, yeni yılda Kanal D'de!

Genel hikaye:

Reactions: ömer karataş
Bu sezon merak ile beklediğim iki diziden biri. Bu iki dizinin arasında en fazla beklentimin olduğu dizi. Sezona damga vurabilir.

Reactions: Angelica
Dizinin kadrosunda Orkuncan İzan, Mustafa Yıldıran, Özgün Çoban, Kayra Sır, Alaz Demir, Cevher Hikmet Güzey, Begüm Atak, Ümit Beste Kargın, Furkan Rıza Demirel de yer alacak.

Reactions: ömer karataş
En başta merak etsem de Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka nedeniyle soğumuştum ama hem oyunculuğunu hem de kişiliğini çok beğendiğim Orkuncan İzan'ın rol aldığını öğrenince (Selma Ergeç ve Yasemin Baştan da iyi takviyeler) mecbur bakacağım artık.
Yılmaz Erdoğan'ın güçlü kaleminin etkisini hissettireceği bir iş olur umarım.

Reactions: soo
13 bölümü zor görür bence
Tam karşıtı bir görüşteyim. Yıllar sonra Yılmaz Erdoğan dizi için gelecek. 26'yı garanti altına alarak gelecektir. Ki kalemi en kuvvetli kişi Yılmaz Erdoğan. (Tâbi bana göre.)
------

Hazar Ergüçlü'nün oyunculuğu beni de dizide şüpheye düşürüyor ama Yılmaz Erdoğan faktörü bu süpheyi şimdilik baskılıyor. Yoksa Hazar Ergüçlü'nün olduğu projeleri artık izlemiyorum. İyi bir oyuncu değil.

senaryo çok sıradan fakat tutabilir dramı ağır basıp denerler.

Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka isimleri beni de soğutmuştu ama kadronun içinde Orkuncan İzan ve Begüm Atak'ı görünce tekrar heyecanlandım. Yılmaz Erdoğan'ın kalemi bi beklenti yaratıyor. Umarım beklentiyi karşılar.

Reactions: Aserat
Begüm Atak mı? 😱 Yıllar sonra ekrana dönmesi şaşırttı.