zaten ben hiç dizi dışında bişeyden bahsetmedimki mesela sende mesajında dizi demişsin şimdi bende dizi diyorum yani konumuz hep diziDizinin sohbet bölümünde konuşalım yoksam @Dosi bizi kızar
zaten ben hiç dizi dışında bişeyden bahsetmedimki mesela sende mesajında dizi demişsin şimdi bende dizi diyorum yani konumuz hep dizi
haberi değerlendiriyoruz, kesinlikle bizde sohbet olmazEvet ama burası dizinin haber konusu sohbet yasak o yüzden
Gördüğüm en güzel değerlendirme 🤣haberi değerlendiriyoruz, kesinlikle bizde sohbet olmaz
bak şimdi haberi nasıl değerlendireceğim hemde çok büyük bir analiz yapacağım şaşacaksın ?
''fragman estetik açıdan çok zarif hazırlanmış, kurgusal karakterlerin ekranda adeta süzülürcesine tepinişi insanı ruhen mutluluklara sürüklüyor''
al sana haber değerlendirmesiartık @Dosi nin söyleyecek sözü kaldımı kalmadı konuyu irdelemeye devam edelim biz
taze taze fragmanlar gelsin daha neler neler anlatacağız incir tanelerindenGördüğüm en güzel değerlendirme 🤣
Orası kesin heyecanla bekliyorum analizini 😂taze taze fragmanlar gelsin daha neler neler anlatacağız incir tanelerinden
Güzel yorum yapmışsın bro klavyeye yazan eline sağlıkhaberi değerlendiriyoruz, kesinlikle bizde sohbet olmaz
bak şimdi haberi nasıl değerlendireceğim hemde çok büyük bir analiz yapacağım şaşacaksın ?
''fragman estetik açıdan çok zarif hazırlanmış, kurgusal karakterlerin ekranda adeta süzülürcesine tepinişi insanı ruhen mutluluklara sürüklüyor''
al sana haber değerlendirmesiartık @Dosi nin söyleyecek sözü kaldımı kalmadı konuyu irdelemeye devam edelim biz
olan dans sahnelerinden nefret etmeye başladım hep aynı dans şekli, sırf bu yüzden bir ara diziyi nerdeyse bırakıyordumGüzel yorum yapmışsın bro klavyeye yazan eline sağlık
Peki fragmanda hiç pavyon sahnesi yok buna neden değinmedin?
Dizi başlamadan ki fragmanı hatırlasana nasıl günden olmuştu. Ama şimdi öyle mi fragmanda dansöz bile yokolan dans sahnelerinden nefret etmeye başladım hep aynı dans şekli, sırf bu yüzden bir ara diziyi nerdeyse bırakıyordum
artık uğraşmıyorlarda kalan seyircileri tutsalar yeterli seyirci arttırmaları zaten mümkün değilDizi başlamadan ki fragmanı hatırlasana nasıl günden olmuştu. Ama şimdi öyle mi fragmanda dansöz bile yok
Zaten senin tavsiyen üzerine diziyi izlemeyecegimartık uğraşmıyorlarda kalan seyircileri tutsalar yeterli seyirci arttırmaları zaten mümkün değil
madem tavsiyeme uyacaksın kore dizileriyle aran nasıl? izlemediysen goblini izleZaten senin tavsiyen üzerine diziyi izlemeyecegim
Kore dizleri hic bakmadim. İngilizce haricî olanlar çok ilgi cekmiyormadem tavsiyeme uyacaksın kore dizileriyle aran nasıl? izlemediysen goblini izle
@Keith Long un fantastik senaryoları gibi kore dizileri seveceksindirKore dizleri hic bakmadim. İngilizce haricî olanlar çok ilgi cekmiyor
Katılıyorum o kız çok gıcık. Oyunculuğu kötü ve çok yapmacık duruyor.fragmanda yeni bişey yok geçen seneki merak ettiğimiz yerleri tekrarlamış ?
azemin kızı rolünde oynayan oyuncu çok gıcık bir tip başka hiçkimseyi bulamamışlarmı ?
Hangi dizi demiştin senin icin göz atacağım umarım ilgi çekici şeyler vardır. Aile dizisi olması önemli değil tek izlerim@Keith Long un fantastik senaryoları gibi kore dizileri seveceksindir
yok bu aile dizisi can almaya gelen azrail kıza aşık olup dünyayı terkedemiyordu .Hangi dizi demiştin senin icin göz atacağım umarım ilgi çekici şeyler vardır. Aile dizisi olması önemli değil tek izlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?