İnadına Yaşamak Final Yapıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,264
Puanı
1,060
Kanal D'de ekrana gelen ve başrollerinde Sanem Çelik, Murat Ünalmış,Oktay Kaynarca, Levent Ülgen ve Nilüfer Açıkalın gibi isimlerin yer aldığı İnadına Yaşamak dizisinin ekran macerası 6 bölüm sürdü.

Önce günü değişen sonra tekrar eski gününe dönen ve en son saati değişen dizinin yapım şirketi oyuncuların sözleşmelerini feshetti.

Yani dizinin 6.bölümü son bölümü olacak.

22f295e321fac62c72897ab42621437c._.jpg

vadizede dizilerden biri daha yazık oldu :)

Kanal D Süreç Film`le çalışma dedim. :( Kaçak dizisine aldandı herhalde ama TNS`nin oyunları bunlar. :X

Ilk bölümünü izlemistim ve begenmistim aslinda. Ama ilk bölümü Vadi'nin olmadigi haftaya denk gelince herkes bir umutlandi haliyle lakin gercekler cabuk ortaya cikti.
Emek verenlere tesekkürler..

Senaryosu ağır ilerliyordu. Emeği geçenleri kutlarım.

Ilk hafta boşlukta iyi coştu çok umutlandı herkes ama ben sustum haftayı bekledim gerçek sonuçları çıktı. :)

İlk bölümden sonra dizi hızla düştü ama kanal dizinin yeniden toparlanmasını bekleyemedi ve gün saat değiştirdi.dizide emeği geçen herkese teşekkürler

ilk bolum 1. olup 6. bolumde yayindan kalkan ilk dizi herhalde ben begenmistim ama guzel diziydi

İyi reytingler alacağını düşünmüştüm ama alamadı maalesef..

İlk bölümüyle hızlı bir giriş yapan ekranlara sonra çöküşe geçip bitti

İlk bölümü süperdi ya. Sonra 2.bölümden itibaren gerek senaryo gerek reyting anlamında hızlı bir çöküşe geçti. Fatih ve A.Ş.K.'tan sonra bu diziye de yazık oldu. :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy