İnadına Yaşamak Başlıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
al1310.hizliresim.com_1g_w_u09jt.jpg
Uzun bir süredir ekranlardan uzak duran Sanem Çelik Kanal D'nin yeni dizisi İnadına Yaşamak'ta Murat Ünalmış ve Oktay Kaynarca ile birlikte başrol de olacak.Kasım ayı sonu gibi başlaması planlanan dizide ayrıca Denisse Capezza,Doruk Özarmanoğlu,Pelin Akil,Levent Ülgen,Nilüfer Açıkalın,Açelya Yılhan,Edip Saner ve Bülent Polat yer alacak
.Dizinin kısa özeti ise Asiye (Açelya Yılhan) ve Rıdvan (Edip Saner) karanlık bir olay sonrası 5 yaşındaki oğulları Çınar'ı eski eşlerine emanet edip ortadan kaybolur.Yolları bu emanet çocukla kesişen Zeynep(Sanem Çelik) ve Ali(Murat Ünalmış) zamanla birbirlerine aşık olur.Ön planda aşk çatışmaları yaşanırken arka planda büyük bir intikam planı en acımasız haliyle devam eder

Ekli dosyalar

• al1310.hizliresim.com_1g_w_u09jt.jpg
    al1310.hizliresim.com_1g_w_u09jt.jpg
    48.3 KB · Hit: 342
Son düzenleme:
Artık tanıtımlara başlasalar güzel olacak. Oktay Kaynarca'nın dizilerini kaçırmam. İnadına Yaşamak'ı da merakla bekliyorum. :)

Abi bu kanal D ne yapıyor.Acayip iyi kadrolar oluşturuyor.Toparlanacak galiba.:)

intikamdan kuscağım yeter artık alınmayan intikam kalmadı kanalların yeni slohganı babanın intikamını mı almak istiyon, seni yetiştirme yurdundana bırkanlardan intikam mı almak istiyorsun, eski sevgilinden mi intikam almak istiyon koşun tv ekranlarına )))

Pazartesi 20:00'da ekrana gelir muhtemelen :)

konusunu beğendim ama intikamda olması beni düşündürmedi değil
gerçi farklı bir senaryo yine de düşündürdü ama içimden bir his bu dizinin
tutacağı söylüyr bence tutacak bu dizi

Kanal D bu sene hüsran yaşıyor bana tutmayacak gibi geliyor bu da . Kadro da Çakır ve Sinan var ancak izleyeceğimi pek sanmıyorum :) Başarılar diziye

oktay kaynarca ve murat ünalmışı bir arada çok aramışlarmı!
bu arada Bülent polat şesu değilmi?

Aliye nolmuş sana:( Ağlıcam şimdi:T Sanem Aliye zamanında yüzüne bakmaya kıyamıyordum:( Nolmuş laa :T

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy