Boş günlerde 7 alırEn az 7 reyting diyorum, başka da bir şey demiyorum.
Haftanın 4-5 günü kalite görün accık.
Boş günlerde 7 alırEn az 7 reyting diyorum, başka da bir şey demiyorum.
Haftanın 4-5 günü kalite görün accık.
Böyle olmayacağını sende biliyorsun, bende.Boş günlerde 7 alır
Kırgın Çiçekler'i ne çabuk sattın be 😱Böyle olmayacağını sende biliyorsun, bende.
Cumartesi Kertenkele, İDK, Çifte Saadet kurbanlarımız olur. Pazar günü zaten ortalıkta iş yok. Pazartesi ilk olarak Güneşin Kızları, Kırgın Çiçekler ve Paramparça sırasıyla. Salı günü Gecenin Kraliçesi, Yunus Emre ve Aşk Yeniden, Çarşamba günleri Eve Dönüş şimdilik adaylar.
Satmadım tabiki de ama olacaklar bunlar, her yıl ki gibi.Kırgın Çiçekler'i ne çabuk sattın be 😱
Çok beklersin KÇ asla Survivor'un kurbanı olmaz.
Bu sene Nihal dışında pek iddialı değil.Satmadım tabiki de ama olacaklar bunlar, her yıl ki gibi.
Yılmaz var ayolllBu sene Nihal dışında pek iddialı değil.
İzlenmez.
KÇ ne ara siz oldu. 😱Yılmaz var ayolll
Reytinglerde size cevap vereceğiz
@denizz19 görmesinKÇ ne ara siz oldu. 😱
Ay yok normalde ben de izlerim ve severim ama bu sene kadroyu cidden beğenmedim.
Böyle olmayacağını sende biliyorsun, bende.
Cumartesi Kertenkele, İDK, Çifte Saadet kurbanlarımız olur. Pazar günü zaten ortalıkta iş yok. Pazartesi ilk olarak Güneşin Kızları, Kırgın Çiçekler ve Paramparça sırasıyla. Salı günü Gecenin Kraliçesi, Yunus Emre ve Aşk Yeniden, Çarşamba günleri Eve Dönüş şimdilik adaylar.
Aman isimler samimi çıksın, kaynak çıksın, komik çıksın da gerisi önemli değil. Alışırız ve bağımlısı oluruz yine.Ay yok normalde ben de izlerim ve severim ama bu sene kadroyu cidden beğenmedim.
Pazar Acı Aşk da var.Çarşamba Kara Sevda yı da bitirelim bence
İnşallah.Aman isimler samimi çıksın, kaynak çıksın, komik çıksın da gerisi önemli değil. Alışırız ve bağımlısı oluruz yine.
Pazar Acı Aşk da var.
Sen abarttın iyice yok Survivor kırgınları kurban edecekte falan 9,5 Reyting alan diziyi Nasıl yok edecek anlat bakim. Acunun programları da bir yere kadar Türk halkı enayi değilse bu sezon izlenmeyecektir.(Kendimi avutmaya çalışırken ben)
Ne alakası var enayilikle?Sen abarttın iyice yok Survivor kırgınları kurban edecekte falan 9,5 Reyting alan diziyi Nasıl yok edecek anlat bakim. Acunun programları da bir yere kadar Türk halkı enayi değilse bu sezon izlenmeyecektir.
Çok tartışacağız çokNe alakası var enayilikle?
Her şey dram değil, eğlenceli ve mutlu olmak hepimizin hakkı. Survivor da beni mutlu eden bir program.