'İnadına Aşk' Final Yapıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
FOX ekranlarında yayınlanan başrollerini Can Yaman, Açelya Topaloğlu ve Cem Belevi gibi oyuncuların paylaştığı sevilen dizi yaz projesi olarak ekranlarda kalacak.
Dizinin 3 Eylül de Kocamın Ailesi'nin başlamasından ötürü ve yapımcı şirketin Fox Tv ile 13 bölümlük sözleşme imzalaması sonucunda sevilen dizi 13.bölümüyle final yapacak.
İnadına Aşk yeni bölümüyle Perşembe akşamı 20.00'da FOX'ta!

Her hafta yüksele yüksele gidiyor dizi. Evet çok uzun olacak bir konusu yok ama bence devam edebilirdi.

yok artık reytingleri çok iyiyken? afedersiniz ama fox'un g**ü kalktı

Final yapacağını düşünmüyorum. Boş gün olmazsa Perşembe PT-2'de yayınlanması daha iyi, çünkü 4 reyting civarı alıyor ve her bölüm yükseliyor.

Oha haber şok 😱

Her hafta yükseliyor ve beni şaşırtıyordu, gerçekten sürpriz bir haber oldu. Ama dizide konu yok, yaz dizisi olarak kalması güzel olmuş.

Geçen hafta Total'de 4,5 alan dizinin bitmesi pek doğru bir karar değil bence. Konusu pek uzun ömürlü gibi görünmese de eğlenceli bir yapımdı. En azından kışın bir şans daha verilebilirdi. Hem ona gelene kadar Sen Benimsin ve ZKFO var bitmesi gereken. Adı Mutluluk'un da durumu pek iyi değil, ama Total'i nedeniyle bir nebze kurtarabilir kendini.

FOX da Kocamın Ailesi'ne de pek güvenmesin bence. Sezon boyunca 7-8 alan yapım son aylarda 3'e kadar düştü, yükselmesi zor görünüyor.

Son düzenleme:
şuan izlediğim 3 yerli diziden biri yav yapılırmı fox bu ya güzelim diziye yazık olacak ama osman sınav diziyi bitirmez başka kanalla anlaşır

Rast geldikçe baktıgım tek diziydi, bence çok guzel.Osman Sınav'ın her bölüme isim vermesi de ayrı bi tat katıyordu.

Sarışın karadenizli adamın ve sevgilisinin rolleri çok guzel! Kardeşinin rolleride[emoji16] isimleri bilmiyorum k.bakmayın

Hiç izlemedim neredeyse ama tanıtımlarını beğenmemiştim. Reytingleri 4'ü görmüştü bu hafta bitmesi bana saçma geldi.

Çok yanlış karar yükselerek devam ediyordu Fox yakında çok pişman olcak.

Dizinin bu kadar çabuk biteceğini düşünmüyorum. Gayet iyi gidiyor bence. Total'de her hafta yükseliyor, kaldı ki tekrarları da iyi gidiyor. Doğru olduğunu düşünmüyorum, inşallah devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...