İmzaya Resim Koymak Yasaklansın mı ?

İmzada resim yasaklansın mı ?

• Evet, yasaklansın

Oy: 8 47.1%
  • Hayır, yasaklanmasın

Oy: 9 52.9%

• Kullanılan toplam oy
    17

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,400
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar biliyorsunuz forumda imzada resim yasak değil. Biz bunu yasaklamayı düşünüyoruz. Bunun iki temel nedeni var:

1-Resimler forumun hızını düşürüyor.
2-Resimler sayfayı uzatıyor ve görüntü kirliliği oluşturuyor.

Not: Bu konu karar niteliği taşımamaktadır. Sadece üyelerin görüşlerini öğrenme amaçlıdır.

Adminim şu an benim imzamdaki resim çok büyük değil ve bence bu boyutlardaki resimleri görmezden gelebilirsiniz ama tabikide çok büyük resimler yasaklanabilir.

Ankete bence yeni bir şık ekleyelim küçük resimler kaldırılmasın diye.Yada büyük resimler kaldırılsın.

Büyük resimler zaten yasak ama senin bu küçük resmin bile sayfada 200px'e yakın bir uzatma yapıyor. Aynı sayfada 7 mesajda bu uzunlukta imza olduğunu varsayarsak 1400px gibi önemli bir miktarda uzama olmuş oluyor.

Bende Lightning Thief'e katılıyorum. Büyük ve görüntü kirliliği yapan resimler kaldırılsın. onun dışındakileri kaldırmaya bence gerek yok.

Büyük resimler zaten yasak ama senin bu küçük resmin bile sayfada 200px'e yakın bir uzatma yapıyor. Aynı sayfada 7 mesajda bu uzunlukta imza olduğunu varsayarsak 1400px gibi önemli bir miktarda uzama olmuş oluyor.

Böyle küçük resimleride yasaklamayalım lütfen.Ne var bunda hem bence böyle küçük resimlerin zararı yok.

Bence de yasaklansın. Siteye yoğunluktan dolayı giremiyorum bazenleri.

Ysaklanmasın.Sizde resim yok tabi yasaklansın deyin
Resmi olanlar beni anlarrr.

Ankette " Yasaklansın. " diyenler önde... Büyük bir ihtimalle yasaklanacak.

Benimde resim vardı daha yarım saat önce kendim kaldırdım. Hatta Geniş Aile logosu.

Resim kaldırılıp user banner koyulabilir.Diğer türlü çok sade kalıyor ve seçimsiz kalıyor insan.Açık bir kapı bırakmak lazım

DH'nin sistemini öneriyorum ben en iyisi o olacaktır,avatarlarada aynı şekilde DH'nin ki gibi yapabiliriz.