İmzalar Hakkında Önemli Duyuru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Arkadaşlar son günlerde imza boyutları iyice uzamaya başladı. Birçoğunuzun bildiği gibi forumda uzun imzalar, birden fazla veya hareketli resim içeren imzalar yasak ama buna birçok kişinin uymadığını görüyorum. Bunun için imzalarla ilgili yeni bir kural koyma gereksinimi oluştu.

Bundan böyle maksimum imza boyu 165px olabiir. Bu uzunluktan daha yüksek olan kişilere imzalarından dolayı uyarı gönderilecek ve aynı şeyin devam etmesi halinde imzasının tamamı silinecektir.

İmzanızın boyunu ölçmek için Firefox ve Chrome için olan MeasureIt eklentisini kullanabilirsiniz.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/measureit/
https://chrome.google.com/webstore/detail/aonjhmdcgbgikgjapjckfkefpphjpgma

Örnek olarak yüksekliği belirtmek gerekirse aşağıdaki resmin yüksekliği kadar olmalı maksimum imza boyutu.

Kuralı kısaca özetlemek gerekirse;

İmzanızın maksimum boyutu 165px olabilir. Bu 165px içinde istediğiniz kadar resim (hareketli olmayacak) veya yazı olabilir. Ayrıca 5 veya daha yüksek boyutlu yazı boyutuyla yazmak yasaktır. Duyurulur...

Ekli dosyalar

• Capture.PNG
    1.5 KB · Hit: 233
güzel bi uygulama bu arada nasıl şikayet edeceğiz msj şikayet etmekle aynı mı _? çünkü ben uyarmıştım bi arkadaşı ama takmadı pek

Konu yukarılara çıksın. Bu geceden itibaren konuyla ilgili ilk uyarılar gönderilmeye başlanacaktır, bilginize...

Bazııları var maşallah adam destan yazmış!

ya bnm resmimin nesi vardı anlmadığım gbi birde ben boyutunu küçültemedim.. ya çok kçk oluyo yada çok byk bnde öyle kalsın demiştim..

Neden haraketli olmasın? Boyutu için birşey demiyorum boyutu buyuk olursa pc de sayfalar zor acar orayı anladım ama boyutu kucuk oldugunda sayfaları zorlayacağını hiç sanmıyorum.Hareketli olmayınca imza kullanmanın ne anlamı kalırkı? bence o kural biraz daha esnetilmeli.

Hareketli resimler gözü daha çok yorar. Boyutları da genellikle daha büyüktür bu nedenle sakıncalıdır. Elbette zararsız hareketli resimler de yok değil ama sınırlarını çizmek çok zor olduğundan dolayı belirgin bir kural koymak durumundayız bu konuda.

Şu an fazla uzun, kural dışı. Resimi değiştirip başka bir resim koymalısın.

- - - Ekleme - - -

ben opera kullanıyorum ben ne yapayım

http://widgets.opera.com/widget/4536/

Bu eklenti işini görür.

Aynen Katılıyorum hareketli resim olursa benim resim boyutum küçük olur

nasıl yükleniyor çözemedim

Moderatörün son düzenlenenleri:

Bemim imzamı kendim yapmiştim.süresinide pek ala ayarlayabilirim eğer göz yormasından şikayetciyseniz.Örneğin 3 sn'den önce kıpırdamayacak filan benim imzam 2'sn'yede kıpırdıyordu.Bi esnek kural koysaydınız."Hareketli olmayacak" gibi kesin kati katı kurallar yerine ne bilim diğer turlu olunca imza kullanmamim hiçbir anlamı kalmıyor.Eğer böyle esnetebilirseniz kuralı suresinde yeniden ayarlamalar yapıcam...

@çocuklarduymasın sende yatay bi resim bul onu kullan dikeyler gerçekten sayfalarda kötü görüntü veriyor.Hemde sayfada scrollari uzatiyor.

- - - Ekleme - - -

Şimdi

- - - Ekleme - - -

Buda olmazsa kendim resim yapıp bütüm sevdiğim dizileri koyacam daha küçük boyut olarak

haa bak iyi edin.Herkes sevdiği dizilerin (1'den fazla resim olursa) kucuk boyutta resimlerini koyarsa resimler tek tek yukleneceği için ve bazı resimleride sorun olursa eğer buda sayfanın geç yuklenmesine neden olur.Ama hareketli resimlerde sevdiğin dizilerin resimlerini siralirsın belirli bi sürede resim hareket eder.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bu imzam tam istenilen formlarda umarim silinmez...dimi ?