İmirzalıoğlu Yeni Dizide Oynayacak

Ay Yapim FOX'la hiç bir dizi yapmadi.. FOX'a hazirlasa bu diziyi ne iyi olur FOX'a.. Ama Ay Yapim istemez

inşallah kenan imirzalıoğlu kanal d nin dizisinde oynamaz.bence kanal d ye yakışmaz.show da veya atv de oynasın dizisi.ayrıca fatmagül bitiyomu bu yıl

yakışır kenana reytingleri patlatan b ir dizi daha yapmak......ezellllll

Kenan İmirzalıoğlu bence en çok show tv ye yakışıyor...

bn showu seviyorum ya ondan vazgeçmem aslaa.. bizim evde zaten genelde hep show açık oluyor... bu dizininde show da olması imkansız çnkü ay yapımla show tv ezel konusunda daha önce davalık oldu.. aynı adam bu dizidee..
ay yapım asla show tvye dizi yapmaz zaten show asla istemez.. çukurova medya grubu çok şerefli çnkü sahibi adanalı... bu yzden onlar böyle şeyleri önemeser...

geçen gün imirzalıoğlu hakkında konuşyodum bnde evin büyük oğlunu oynasa demiştim...
çok haklıymışım demekki

Bence hemen hemen her büyük kanal Ay Yapim'dan bir dizi ister.. Neticesinde Ay Yapim Türkiye'nin en iyi yapim sirketlerinden bir tanesi

Bence hemen hemen her büyük kanal Ay Yapim'dan bir dizi ister.. Neticesinde Ay Yapim Türkiye'nin en iyi yapim sirketlerinden bir tanesi

rating şikesinde en büyük payı olduğu için mi acaba...

çukurova medya grubuna haksızlık etme çnkü onun sahibini tanıyorum.. o adam çok serefli bi adam.. hep en iilerle çalışır bu yzden ay yapımla çalışırdı ancak ay yapım ona iftira attı bu yüzden bi daha kolay kolay dizi alacağını sanmıyorum..

Çukurova Medya grubunun sahibini nereden taniyorsun sormasi ayip?

Haksizlik etmiyorum, evet Ay Yapim'in dizilerini de gördük listelerde fakat Ay Yapim onun için bir açiklamada bulundu: https://fav10.net/f498/ay-yapimdan-denek-listesi-aciklamasi-105397/#post434181

ya bn artıık hiç bişeye inanmıyorum.. ayrıca çukrova medya grubu patronu adanalıdır hemşerih sayılırz yani çok duydum namını..