İmdat ! Başrol Oyuncuları ve Yayın Tarihi Belli Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fx_tv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fx_tv

Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
0
Puanı
107
İmdat !

Gizemli bir ev, masum bir aile. Tamamen yerli yapım olan ilk korku dizisi nefeslerinizi kesecek. Dizinin kadrosu da çok iddialı.

Simge ve Murat 5 yıldan beri evlidirler ve 2 çocukları vardır. Murat, çalıştığı şirketin bir başka şubesine geçer ve bu yüzden taşınmak zorunda kalırlar. Ancak taşındıkları evde tüyler ürperten olaylar yaşayacaklardır.

Simge: Çok iyi bir eş ve annedir. Etrafındaki herkes tarafından sevilir ve çok iyi kalpli biridir. Ailesi zengin olduğu için Murat'la evlenmesine karşı çıkmışlardır ama o aşkı için ailesini karşısına almıştır.

Murat: Bir ithalat şirketinde orta düzeyde bir pozisyonda çalışmaktadır. Simge'yi sevmektedir ancak iş stresi dolayısıyla genelde gergin ve asabidir. Çocuklarına karşı hep ilgili bir babadır.

Emir: Evin oğludur. Çok yaramaz ve hiperaktif bir çocuktur. Hiperaktif olmasına rağmen oldukça yeteneklidir. Çok güzel resim çizer ve bu en büyük hobisidir. Ezgi'yi hep kıskanır.

Ezgi: Evin tatlı bebeğidir. Geceleri sürekli ağlayarak ailesini bir türlü uyutmaz. Simge ve Murat, Ezgi'nin bir hastalığı olup olmadığından şüphelenir.

12 Temmuz Cuma 22:45
'de

Son düzenleme:
23 mü
çok geç 22 olsa baree bu arada beren varmis
ama çok geç @fx_tv

23 mü
çok geç 22 olsa baree bu arada beren varmis
ama çok geç @fx_tv

Bu korku dizisi çocukların siteden çıkmasını beklememiz lazım
Zaten yaz vakti ya 23:00 de herkes forumda oluyor en işlek saat yani. Baya düşündüm en uygun saat bu bence

Bu korku dizisi çocukların siteden çıkmasını beklememiz lazım
Zaten yaz vakti ya 23:00 de herkes forumda oluyor en işlek saat yani. Baya düşündüm en uygun saat bu bence

bare 22.45 te olsun
@fx_tv bu arada sana bir sır verecegimden sonra iyi gidecektir..

Başarılar

Burak Özçivit'e antipatim var ama diğer iki isim gayet süper

Olabilir. İlk bölümde zaten giriş yapılıcak korku anlamında bişey olmaz ilk bölümler.

- - - Ekleme - - -

Teşekkürler.
Burak'ı korku filmlerindeki deneyimi nedeniyle seçtim. Rolü kaptı kerata
cuma saat 20 gezi durumunu koyuyım rahat rahat haber yazıyım

Oyuncu seçimleri çok iyi gözüküyor..