İmdat Arka Sokaklar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Sabah Gazetesi yazari Yüksel Aytuğ, Arka Sokaklar dizisinde her yaralananın Taksim İlkyardım'a götürülmesini eleştirdi ve ekledi: " Eğer yaralanırsanız ve karşınızda Rıza Baba ile ekibini görürseniz; ne yapın, edin, kaçın oradan!"

Polis İmdat 155 telefonu suçluların korkulu rüyası, vatandaşların Hızır'ı... Ama söz konusu Arka Sokaklar ise "Polis İmdat" bir anda "İmdat Polis"e dönüşüveriyor.

Nasıl mı? Anlatayım:

Efendim, daha önce de çeşitli defalar bahsetmiştik.
Bizim ekip ne zaman birini hastaneye yetiştirecek olsa, o hastane hep Taksim İlkyardım oluyor. Yaralı, İstanbul'un neresinde olursa olsun, oradan alınıp Taksim'deki hastaneye götürülüyor.
Son bölümde de öyle oldu. Kadıncağızı Beykoz köprüsünden attılar, bizimkiler onu tutup yine şehrin karşı kıyısındaki kilometrelerce uzaklıkta bulunan Taksim İlkyardım'a götürdüler.
Vallahi bu Taksim İlkyardım takıntısı yüzünden bir gün yaralı ellerinde kalacak, benden söylemesi... Bir de küçük tavsiye:
Eğer yaralanırsanız ve karşınızda Rıza Baba ile ekibini görürseniz; ne yapın, edin, kaçın oradan!.. "

010220121052108483843_2.jpg

Ona bakarsak tüm polisiye olayların aynı ekibi bulması da tuhaf ! Adamların el atmadığı bir olay kalmadı. Tabi bir de eğer biri bu ekibin eline düşerse o olay kesin bir kaç saat içinde çözülür, keşke böyle ekipler çok olsa da faili meçhul kalmasa.

Bu eleştirilerime rağmen ben diziyi eğlenceli buluyorum, bitmesi gerektiğini de düşünmüyorum. Sonuçta belli bir hikaye yok dizide, farklı olaylara göre farklı hikayeler yazılıyor her hafta, artık bu hikaye sıktı deme şansımız yok. Çünkü bir hikayenin ömrü maksimum bir bölüm.