İlyas Salman'dan Kıvanç ve Kenan'a Sert Eleştiriler!

ömer karataş

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,761
Puanı
280
Posta gazetesine röportaj veren İlyas Salman, verdiği röportajda yine çok konuşulacak sözler söyledi.
"KENAN DA KIVANÇ DA VASAT OYUNCULAR"
İlyas Salman "Yeni nesil oyuncuları nasıl buluyorsunuz?" sorusuna "Kenan İmirzalıoğlu'nu da Kıvanç Tatlıtuğ'u da vasat buluyorum. Oyuncu Haluk Bilginer'dir benim için. Zuhal Olcay'dır. Cem Yılmaz çok iyi oyuncudur ama o da var olan potansiyelini kullanmıyor diye kızıyorum. O yetenekten fazlasını bekliyorum. Daha toplumsal içerikli filmler çekmesini istiyorum." dedi.

Kenan'i vasat buluyorsan televizyondaki onca oyuncu görünümlü modellere ne yapacagiz hocam?

Şimdi bu iki kişiyi seven arkadaşlar hemen atlamasınlar, vasat bazı kişiler için kullanıldığında iltifat gibi olan bir kelimedir.

Kenan'i vasat buluyorsan televizyondaki onca oyuncu gorunumlu modellere ne yapacagiz hocam?
Tamam oyuncu değil işte onlar.

Katılmıyorum. Kıvanç kesinlikle vasatın üzerinde bir oyuncu. Vasat olduğunu düşünmüyorum. Oynamadığı rol yok kendisinin. Kenan benzer rolleri oynadığı için eleştirilebilir belki ama o da vasatın üzerinde bana göre.

Kıvanç için doğruyu söylüyor ama Kenan son 20 yılın en iyi Erkek oyuncusu

Katılmıyorum kendisine saydığı oyuncular elbetteki iyi oyuncular ama Kenanda Kıvançta vasatın altında olmayan iyi birer oyunculardır bence

ilyas salman da tek tip oyunculuk sergiliyordu zamanında
Hep komedi türü. Kendisi de vasat oyuncu o zaman. Eğer böyle bahaneyi göstererek yorum yaptıysa

kenan için katılıyorum ama kıvanç için o ka vasat değil bence neyse hazır @Forumdash farukun şirket senaryolar konusunda kendini aşmışken kıvança da düzgün bir dizi yaparlar artık adam o ka ay yapımı aman batan gemiyi terketmedi
@mrt-06 @Çiğdem-

Kenan son 20 yılın en başarılı Erkek oyuncusu be Senin Haliti geçti diye katılıyorsun ben seni bilmezmiyim

ilyas salman da tek tip oyunculuk sergiliyordu zamanında
Hep komedi türü. Kendisi de vasat oyuncu o zaman. Eğer böyle bahaneyi göstererek yorum yaptıysa

üstün açık uyumuşsun yine üşütmüşsün belli ki @destere hogathaya bir ıhlamur kaynat da içiriver

Hahaha hayır demem vlla şöyle ayaklarımı uzatıp Çukur izlerken @destere bir ıhlamu getirse

Sonuna kadar katılıyorum iki yeteneksiz.

ilyas salman hemşerimdir kendisini severiz sayarız ama yanında şener şen veya kemal sunal yoksa çevirdiği filmlerin hepsi berbattır
bunun nedeni biraz kendisinin tek tipin dışına çıkamaması(hep mağdur saftirik köylüyü oynar
) birazda kendi başına çevirdiği filmlerde senaryonun ve yanındaki kadronun batık olmasıdır

ama bunun dışında geçen sene gürcistan adına bir film çevirmişti film harikaydı ordaki dede rolüde tam oturmuştu ilyas dedeye

neyse size filmi tavsiye edeyim izlemeyen azeri gardaşım @S.G.A.T. gürcü biraderim şakaşvili pardon @Thequeer onlarda gönül rahatlığıyla izleyebilir
filmin ismi Mısır Adası

Tavsiyelerin benim için yok hükmünde şey yani emirdir Enişte bey

Sonuna kadar katılıyorum iki yeteneksiz.
Hahahaha benim sevdiğim ortamlar yani
Biz Kenan'ı kiralık kiraladaık
ay resmen @destere gelsin bir günah gecesi yaşayalım dedi 😱 @Dosi @mrt-06 @Forumdash @vadikızı @xBUGRAx
Oooo @destere döktürmüş ayoll Okumuş Fok balığım benim