İlluminati Deşifreleri

İşler Güçlerde bende çok arıyorum hele konuşmalarda filan sanki hep bana öyle bir mesaj verıyor gibi hissettiriyor.Neden bilmıyorum.Ahmet Kural Gazi gibi diziden sonra böyle bir rolle cıkıp bu kadar yukselmesi filan sanki bunun işaretcisi

"Subliminal mesaj veya bilinçaltı mesaj, başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır ve normal insan algısı limitlerinin altında kalmak, o anda fark edilmemek üzere tasarlanmıştır. Subliminal mesajlar insanın bilinçlidikkati tarafından fark edilemezler, ancak bu mesajların insanın bilinçaltını etkiledikleri ileri sürülmektedir. Subliminal teknikler reklamcılık vepropaganda alanlarında sıklıkla kullanılmaktadır. Bu tekniklerin amaçları, etkisi, kullanım sıklığı ve rekabet gibi konularda ahlaka uygunluğu konuları tartışmalıdır."

Bir çok ünlü de bu işlerde var hala ben tam olarak inanmıyorum ama insanın inanası geliyo

Bunun illuminati ile ilgisi yok heralde
Başka türlü bir mesaj var

O zaman Show Tv`nin reklam jeneriği de subliminal mesaj
Vadiciler kızmıştı dizi kolike Vadiyi Show Tv`nin yuvarlak dairesine koymuş diye

Biz bunların hiçbirini farketmiyoruz ama bilinçaltımiza gidiyor
öyle diyolar yani

Yuuuh işler güçlerdeki mesajı bulan arkadaş. kaç kere tekarını izlemiştir acaba

Bugra göstermese göreceğim yoktu bilinaltimida yokladım bişide uyandırmadi
Yahu millet nelere merak salmiş nasıl gözlüyorlar yaa.Ama o bölümde oruc tutuyorlardi bide ramazan ayının ilk gunuydu (dizide)😱😱😱

Gora filmindede varmiş bu olay "Go" git demek "Ra"da onların inandıkları tanrı midir nedir o
öyle diyolar

Ya"RA"bbim ya daha neler
bunda da bişiler var mi?

Ya cidden bunları izlerken farkeden var mı
Görenler yayınlamasa görmeyenlerde hiçbir şeyin farkında olmayacak
Bunları görüp de gündeme getirenlerde de çok suçu var.