İlkokula yeni başlayacak taze beyinlere tavsiyeler

Neferet

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
18
Puanı
259
-Gittiğiniz yerde ilim irfanın öğreneceğiniz en son şey olduğunu bilin.
-Sakın matematiği sevmeyin.IQ seviyeniz 170'in altındaysa yani.
-Size aşı yapacak hemişrelere saldırmayın.Size altın değerinde bir tatil verecekler.
-Okula gitmeden önce tuvaletinizi yapmış olun,oralarda rezil olmayın.
-Mutlaka arka sıralardan birine oturun.Boş olan en arka sıraya oturun,sadece en ön boşsa yapılacak bir şey yok.
-Ezik süt davranmayın,üst sınıfların sivrilmiş tipleriyle takılın.Hem dayak yemezsiniz hem arkanız güçlenir.
-Kızlara karşı bir fobisi bulunan erkek nüfusuna bulaşmayın.10 sene sonra okulun en güzel kızları koltuğunuzun altındayken onlara pis bir sırıtış atabileceksiniz.Geleceğe yatırım yapın.
-Sınıf başkanlığına falan hiç bulaşmayın.Ya da bulaşın şimdilik hadi onları lisede düşünürüz.
-Dersi derste öğrenin.
-Futbolunuzu geliştirin,sonra takım bulamaz ağlarsınız. (Kızsanız bunu voleybol için yapın.)
-Erkekler,kızların eteğini kaldırınca bir şey kazanmıyorsunuz.Yapmayın.
-Kızlar,"biz erkekler grubuyuz" diyen müstakbel sapları sallamayın.10 yıl sonra geldiklerinde de yüz vermeyin.
-Öğretmenin her dediğine harfiyen inanmayın.Sorgulayın.
-Kopya çekmeyi iyi öğrenin,üniversitede başka kaçış yok,mecbur çekeceksiniz.
-Tatak yememeye kendinizi alıştırın.
-İlk gün giden annenizin ardından hüngür hüngür ağlayın.Ben bunu liseye başlarken bile yapmıştım,düşünün yani.Belki bir ihtimal izin verirler...
-Karnenin hepsinin 5 olması inanın bir formalite. (Buna bakarak çalışmamazlık yok,gerektiğinde içinizdeki ineğin sesini dinleyin.)
-Ve en önemli madde: Başlamayın.

(Not: Konu tamamen mizah amaçlı açılmıştır.Genç beyinler,sadece öğretmenin her dediğine inanmayın sorgulayın maddesini ciddiye alınız.)

Aşı olmaktan korkmayın, çünkü korkarsan yıllarca boyunca karşına çıkıyor. (Yıllarca her aşı olunduğunda gözler bana çevrildi ordan biliyorum. Birinci sınıftayken korkmuşum da :D)