İlker Kaleli'nin Yeni Dizisiyle İlgili Detaylar Netleşti!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,557
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

İlker Kaleli'nin Yeni Dizisiyle İlgili Detaylar Netleşti!

DHM0QkLUwAErsBn.jpg

Poyraz Karayel ile son zamanların aranılan oyuncularından biri haline gelen İlker Kaleli'nin yeni dizisiyle ilgili detaylar netleşmeye başladı.

Kaleli, yeni yılda kod adı şimdilik 'İntiharcı' olan yapımla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 'Fi' ile sektöre bomba gibi bir giriş yapan PuhuTV'de yayınlanacak olan dizinin özgün hikaye ve senaryosu ise 'Bodrum Masalı' ve 'Meryem'de imzası bulunan Başar Başaran ve Emre Özdür'ün imzasını taşıyacak. Öte yandan kadın oyuncu arayışları da devam ediyor.

İlk sezonu 60'ar dakikalık 13 bölümden oluşacak olan İntiharcı, 2018'de yayına girecek.

Kaynak: Ranini.tv
Orijinal formatta oku

Son düzenleme:
Senaristler iyi İlker'i bilmiyorum hiç izlemedim ama diziye süresinden dolayı şans verilebilir. :D

İlker Kaleli'nin tüm dizileri Kanal D'de olunca BluTV sanmıştım ama Puhu çok daha iyi olmuş zaten Fi'ye kardeş lazımdı. Merakla bekliyorum. :Z

BluTV'de yayınlanmasını bekliyordum, Puhutv daha iyi tercih olmuş. :Z Merakla bekliyorum diziyi, kadın başrol için aklıma Leyla Lydia Tuğutlu geldi.

BluTV'de yayınlanmasını bekliyordum, Puhutv daha iyi tercih olmuş. :Z Merakla bekliyorum diziyi, kadın başrol için aklıma Leyla Lydia Tuğutlu geldi.
İlker de Doğan Medya'dan kurtarmış kendini çok şükür. :Z

Leyla her projeye balıklama atlamasın dinlendirsin kendini. Gökçe Bahadır veya Burçin Terzioğlu ayarında oyuncu lazım. :A

Konuya girmeden aklıma gelmişti. AB oyuncuları yavaş yavaş internete kaymaya başladı. Yasemin Allen da bu tarz kaliteli işlerde olmalı. :A

İlker de Doğan Medya'dan kurtarmış kendini çok şükür. :Z

Leyla her projeye balıklama atlamasın dinlendirsin kendini. Gökçe Bahadır veya Burçin Terzioğlu ayarında oyuncu lazım. :A
Yakında gelir yine, bizden kurtulanlar başarısız oluyor malum. :A

İki partneri de mükemmeldi, yine o ayarda biri lazım dediğin gibi. Niyeyse içimden Leyla Lydia geçti, o da olabilir tatlı kız. Ben zaten İlker için garanti izlerim, yanına da sevdiğim birisi gelirse gel de yanında yat. :Z

Puhu'da olması çok iyi oldu :Z Senaristler düşündürüyor ama şu da var Fi'den önce Nüket Bıçakçı da düşündürüyordu ama kadın gayet iyi yazıyor :A

İnşallah Sedef'le oynar :Z

En son izlediğim 2 yerli dizinin ikisinin de başrolünün internet dizilerinde oynayacak olmasına sevindim. Çağatay'ı İçerde ile İlker'i de Poyraz Karayel ile sevdim, bu yeni projelerini de izlerim artık :D

İlker çok abartılıyor :T: ilk projesiyle (tanınmıyordu bile) de abartılmıştı, 2.siyle de son olarak poyrazla şaha kaldırdılar adamı :F puhu farkıyla bakarım bakayım abartıldıgı kadar var mı? Yoksa kek gibi mi görücez:A

Puhu'da olması sevindirdi. Dizinin ismi çok güzel duruyor. 60 dakika denmiş bölümler için ancak hiç bir bölüm 60 dakika olmayacak :A