İlker Kaleli'den 'Kara' İçin Şarkı Sürprizi! | Show TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
GEB5nsnWgAE6AQ4

Show TV'nin yeni dizisi Kara bu akşam 3. bölümüyle ekrana geliyor.

Yapımcılığını Most Productions'ın üstlendiği dizide başrolleri Öykü Karayel, Mehmet Özgür, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, İlker Kızmaz ve Bennu Yıldırımlar'la paylaşan İlker Kaleli'nin sözlerini 3 yıl önce kaleme aldığı, bestesini de yaptığı "Harami" adlı şarkısı ilk kez dizinin yeni bölümünde duyulyuor.

Kara, yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Show TV'de!

GEB5nskXQAA88IZ

GEB5nskWsAA_B6K

Son düzenleme:
Reytinge işlemez bu durum :)))

İlker kaleli ve öykü karayel İnternet dizilerinde oynamalı tv de karşılıkları yok ya da kızılcık çiftleri gibi geniş kadrolu bir senaryoda hikayeleri az yer kaplayacak şekilde iş bulmalılar

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Reytinge işlemez bu durum :)))

İlker kaleli ve öykü karayel İnternet dizilerinde oynamalı tv de karşılıkları yok ya da kızılcık çiftleri gibi geniş kadrolu bir senaryoda hikayeleri az yer kaplayacak şekilde iş bulmalılar
TV'de karşılığı olmadığı için mi Poyraz Karayel 3 sezon ekranda kaldı boş yapma. :A (Senaryo iyiydi deme ben de biliyorum ama oyuncular kötü veya karşılıksız olduktan sonra senaryonun da pek önemi kalmıyor) Ayrıca oyunculara kariyer tavsiyesi vermek sana mı kaldı. :A

TV'de karşılığı olmadığı için mi Poyraz Karayel 3 sezon ekranda kaldı boş yapma. :A (Senaryo iyiydi deme ben de biliyorum ama oyuncular kötü veya karşılıksız olduktan sonra senaryonun da pek önemi kalmıyor) Ayrıca oyunculara kariyer tavsiyesi vermek sana mı kaldı. :A
😱 ayol sema ve sefer çıkınca cumburlop dibi boylayan diziyi mi örnek veriyon😱

Aslında dediğimi onayladın geniş kadroda çoklu hikaye / başrolü dizide başarılı olmuş adam :X

Öğretmen bile nasıl çöktü gördük ayol Osmanlı öyle yıkılmamıştı :F

En bilgili / kültürlü forum kişisi olarak tavsiyeyi tabi ben vericem, nanik sana :D

• Olmamış
😱 ayol sema ve sefer çıkınca cumburlop dibi boyayan diziyi mi örnek veriyon😱

Aslında dediğimi onayladın geniş kadroda çoklu hikaye / başrolü dizide başarılı olmuş adam :X

Öğretmen bile nasıl çöktü gördük ayol Osmanlı öyle yıkılmamıştı :F
Poyraz Karayel çok başrollü değildi kendisi, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar dışında herkes yan roldü izlediğin diziyi de mi unuttun. :A Sefer 2. sezonun sonlarına doğru, Sema da 2. sezon finalinde çıktı yani 3. sezona giren her dizi düşebilir ki en zayıf döneminde bile 3-4 civarı alabiliyordu ne kudurdun. :A

Öğretmen'de de tek başrol kendisiydi ve ilk 4 bölüm reytingleri ortada. Çöküş nedeni pandemi yüzünden 6 ay ara vermesiydi yine gümledin. :A

• Beğendim
Poyraz Karayel çok başrollü değildi kendisi, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar dışında herkes yan roldü izlediğin diziyi de mi unuttun. :A Sefer 2. sezonun sonlarına doğru, Sema da 2. sezon finalinde çıktı yani 3. sezona giren her dizi düşebilir ki en zayıf döneminde bile 3-4 civarı alabiliyordu ne kudurdun. :A

Öğretmen'de de tek başrol kendisiydi ve ilk 4 bölüm reytingleri ortada. Çöküş nedeni pandemi yüzünden 6 ay ara vermesiydi yine gümledin. :A
ne mana 😱 nerenle izledin :F begüm , sema, sefer, adil topal, zafer, nevra, eda vb. falan da başroldü dönem dönem

dizilerin %80 i pandemide ara verdi kaç tanesi çöktü , esas sen gümledin :F :F

6.sezonunda 5-6 alan yasak elmayı eleştiren sen 3. sezonunda 3-4 alanı savunuyorsun kader işte böyle tokadı basar :A

ne mana 😱 nerenle izledin :F begüm , sema, sefer, adil topal, zafer, nevra, eda vb. falan da başroldü dönem dönem

dizilerin %80 i pandemide ara verdi kaç tanesi çöktü , esas sen gümledin :F :F

6.sezonunda 5-6 alan yasak elmayı eleştiren sen 3. sezonunda 3-4 alanı savunuyorsun kader işte böyle tokadı basar :A
Dönem dönem hikayelerinin öne çıkması daimi başrol yapmıyor mesela Nursema da bir ara Şerbo'da en öne çıkan isim oldu ama özünde yardımcı karakter. :A

20 reyting alan Mucize Doktor bile pandemi dönüşünde çöktü daha 4 bölüm yayınlanmış yeni dizi nasıl dayanacaktı. :A

Elma hak ettiğinden çok fazlasını aldığı için eleştiriyordum ayrıca boş bir senaryo olduğu için takip edilmesi kolaydı Poyraz da kendi türü için iyiydi kıvırmaya çalışma. :A

Birileri burada Poyraz Karayel mi kötülüyor
Yasak Elma, Poyraz'ın sümüğü olamaz. :)

Dönem dönem hikayelerinin öne çıkması daimi başrol yapmıyor mesela Nursema da bir ara Şerbo'da en öne çıkan isim oldu ama özünde yardımcı karakter. :A

20 reyting alan Mucize Doktor bile pandemi dönüşünde çöktü daha 4 bölüm yayınlanmış yeni dizi nasıl dayanacaktı. :A

Elma hak ettiğinden çok fazlasını aldığı için eleştiriyordum ayrıca boş bir senaryo olduğu için takip edilmesi kolaydı Poyraz da kendi türü için iyiydi kıvırmaya çalışma. :A
20 reytingten 4 e düştü demek hmmm ok :A :A :A :A

ayol bu hafta izlerken süre tut bakalım şerboda hangi karakter kaç dk gösteriliyor :))) o zaman anlarsın :F :F

elma için bişi demiyorum elemine kederine veriyorum olayı son yılların en uzun süren dizisi neticede o kadar eforuna rağmen çökmede :F 7. ve 8. sezonu da kaldırırdı isteseydi :F

Daha geniş kitlelere hitap edebileceği bir yerde duyulsaydı keşke ilk. :A