İlker Kaleli'den Kırgın Açıklama!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tzira

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,717
Puanı
280
poyraz-karayel-kuresel-sermaye-1200x800.jpg

15 Aralık günü sinemalarda vizyona girecek olan "Poyraz Karayel Küresel Sermaye" isimli filmle alakalı, Poyraz Karayel dizisinin başrolü İlker Kaleli bir açıklama yaptı.

Filmde yer almayan İlker Kaleli'ye, filmde neden yer almadığı hayranlarından biri tarafından sorulunca, Kaleli filmin çekildiğinden çok sonra haberi olduğunu ve kimsenin kendisine bu konuda bir açıklama yapmadığını belirtti. "Film çekilecek diye bir söylenti vardı ama bu Poyraz Karayel filmi miydi bilmiyordum" diyerek filmi duyduğunda şaşırdığını da belirtti.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde katıldığı söyleşide soruları cevaplayan İlker Kaleli, yine filmle alakalı "Orada çalışan herkesin bir emeği var, ben bir şey söyleyemem. Ama hatır vardır, kadir kıymet bilmek vardır. Biraz şaşkınım ve içimde çalkantılar yaşadım. Her oynadığım dizide içimde bir şeyler kaldı ama bu kez içimdeki Poyraz'ı öldürmeyi başardılar" diyerek kırgınlığını da belirtti.

Sefer'in ölümünde sorun olduğu beliydi zaten. 1 filmi hakediyordu fanları. Keşke hepsi olsaydı.

Kayıp Şehirde severdim ama Poyraz dizisinde nedense itici gelmeye başladı iyi yapmışlar diyebilecek haldeyim ama demeyeceğim. :A

Adam resmen Sefer'in neden öldürüldüğünü anlatmış 😱 Durumlar böyleyse çok üzücü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...