TV İlker Ayrık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Geniş Aile'nin mürsel'i, süper oyuncu. Ayrıca onunla fotoğraf çektirirken beni gel paşam diye çağırmıştır.

İlker Ayrık; Nam-ı diğer Mürsel... Geniş Aile'de adını duyuran bu isim gerçektende çok başarılı bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim. Uzun lafın kısası, başarılı bir oyuncu İlker Ayrık...

Yetenekli bir oyuncu. Daha önce de birçok dizide rol almasına karşın patlamayı Geniş Aile ile yapmıştır. Geri kalan kariyerinde yolu açık olsun...

süper oyuncu bizim coğrafyaya müdür yardımcısı giriyor aklıma mürsel geliyor

Adam gibi adam,adamın hası,adamın dibi.

tv de görünce hemen kanal değiştiriyorum artık çok itici bi tip oldu. geniş ailedeyken seviyodum şimdi bi o kadar gıcık oldum

Mürsel karakteriyle unutulmayacak bir başarı elde etmiş ve sunuculuğu ile çok sevilmiş ünlü isim.

Kanal D adamı çok kullandı, sömürdü resmen..

Ben Bilmem Eşim Bilir'le iyi bir popülerlik elde eden, sunacağı Çarkıfelek programını da merakla beklediğim sempatik insan.

Tiyatrocunun, sunucu konumunda yer alıp yarışma programını nasıl keyifli bir şova çevirebileceğinin en güzel örneği İlker Ayrık' dır

Benim açımdan BBEB ile Geniş Aile'de kazandığı karizmayı çizdirse de Çarkıfelek ile yeniden toplayan, başarılı bir sunucu&oyuncu.

Titrek Mürsel ile yayın hayatımıza giren ve daha sonra BBEB ile ekran macerası devam eden adam gibi adamdır

Son zamanların en iyi sunucu gözüyle bakıyorum, Çarkıfeleğede iyi gitmiş.

Ekranlara ara vermeli bence.Kendisi ve bizim acimizdan iyi bir karar olur.Yüzü baya eskidi kendisinin