İlker Ayrık, reytingde geçtiği Acun Ilıcalı'ya mesaj verdi!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
634852200715815045.jpg

Ben Bilmem Eşim Bilir yarışma programı ile hafta sonları izleyicinin karşısına çıkan İlker Ayrık, farklı sunumu ile programın başarısındaki en büyük etken olarak gösteriliyor.

Star TV ekranlarında Acun Ilıcalı'nın programlarının karşısında zaman zaman Ben Bilmem Eşim Bilir'in reytingde birinci olması İlker Ayrık'ın ayaklarını yerden kesmemiş.

"Arada sırada o bizi geçiyor, biz onu geçiyoruz" diyen Ayrık, Acun Ilıcalı hakkında ise şöyle konuşuyor:

"Benim için bir rekabet yok. Ben dünkü adamım. Bir aydır iş yapıyorum. Şimdi kalkıp da 5 yıldır televizyonculuk işine damgasını vurmuş bir adam benim rakibim olamaz. Ben sadece işimi yapıyorum, benim işim bu. Kariyerimde sunuculuk sayfası açıldı. Ben de onu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum."

İlker Ayrık sunucu olarak Acun Ilıcalı'dan çok çok daha iyi ama Acun Ilıcalı aslen yapımcı-format kaşifi zaten...

İlker ayrık başarılı şu an için inşallah başarısı devam eder

Sunucu olarak iyi ama acunu geçemez

İyi sunucu reytingde çok etkili bir faktör değil, önemli olan formattır, Acun bu nedenle avantajlı muhakkak...

BBEB iyi format ama süresi bir gün elbet dolacak, ondan sonra yeni bir iyi format bulunana kadar İlker Ayrık'ın sunuculuk kariyeri bitecek...

Ben Acunun esprilerine daha çok gülüyorum :D

Espri olarak katılıyorum ama Acun'un aktif olarak sunucu olduğu programları düşününce genelinde çok başarılı görünmüyor Acun bana, elbette başarısız değil ama sunucu deyince Acun'u düşünemiyorum, çok çok iyi bir yapımcı...

Acun Firarda'da sunuculuğunu gösterdi Acun.İlker Ayrık'tan her konuda daha iyi yarışmalarda.

acunu geçmesinin nedeni başlarda acun halktan biriydi sonradan değişti şimdi ilkewr ayrık halktan biri :D