İlker Ayrık - Mürsel de 80'ler Dizisinde !

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
<CENTER></CENTER><CENTER>
İlker Ayrık - Mürsel hangi dizide oynayacak?

</CENTER>
<CENTER>

</CENTER>Birol Güven'in yeni dizisi "80'ler" yakında TRT 1'de sayirciyle buluşacak. Dekorları kurulan dizinin kadrosuna 'Geniş Aile' dizisinde Mürsel karakterini canlandıran İlker Ayrık da katıldı. Ayrık dizide yine sempatik bir karakterle seyirci karşısına çıkacak.

Dizide başrollerden birini Cem Davran oynayacak, Davran hem 1980'de, hem de 2012 yılında yaşayan bir karakteri canlandıracak.

Dizinin tanıtımları TRT 1'de yayınlanmaya başlandı. Birol Güven dekorların hazırlık aşamasında twitter'dan 80'li yıllarda kullanılan materyelleri saklayanlardan destek istemişti.

Moderatörün son düzenlenenleri:
bu ne ya vay arkadaş vay arkadaş sevdiğim bütün oyuncuları sevmediğim iki senarist tayfun güneyer ve birol güven aldı

cüneyt inay yeni dizi hazırlamadı oyuncuları elinden gitti bir daha geniş aile kadrosu bir araya gelemez maalesef
zaten bu dizi de çocuklar duymasın havasında olur

ilk bölümünü izlerim ama büyük bir ihtimalle çocuklar duymasın ve papatyamdan ötesine gidemez çünkü birol güven'in esprileri ancak +40 izleyiciler sever

İlker Ayrık takviyesi çok iyi oldu.
İlk bölümlerini seyredeceğim.

ilk bölümünü izlerim ama büyük bir ihtimalle çocuklar duymasın ve papatyamdan ötesine gidemez çünkü birol güven'in esprileri ancak +40 izleyiciler sever

En Son Babalar Duyar ve Ayrılsak da Beraberiz çok iyilerdi. Çocuklar Duymasın'ın ilk bölümleri de gayet iyiydi. Birol Güven zaman zaman iyi işler de yapabiliyor yani

Çok güzel bir proje olacak gibi duruyor. İlk bölümünü falan izleyeceğim ve beğenirsem takipçisi olurum. Yani oyuncu kadrosu çok iyi ve senaryoda iyi gibi duruyor ve tutabilir bence.

En Son Babalar Duyar ve Ayrılsak da Beraberiz çok iyilerdi. Çocuklar Duymasın'ın ilk bölümleri de gayet iyiydi. Birol Güven zaman zaman iyi işler de yapabiliyor yani
öyle değil adminim evden dışarı çıkılmıyor adamın dizilerinde benim seyrettiğim dizilerin çoğu mahallede geçer
geniş aile,behzat ç,kaygısızlar,avrupa yakası(az da olsa
) esprileri de öyle ahım şahım değil

bu dizi bence iddialı bi sit-com trtde değil bilinen kanallarda yayınlanmasını isterdim çünkü kaç reyting alacağını merak ediyordum..

İlk bölümüne bakmayı düşünüyorum...

Son düzenleme: