İlker Aksum'dan Öpüşme Sahnesi Yorumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Content-300x225-634930683756650688.jpg

Tuba Büyüküstün ile 20 Dakika dizisinde başrol oynayan ve dikkatleri üzerine çeken İlker Aksum önceki gün Etiler'de kameralara yakalandı ilk bölümde yer alan Tuba Büyüküstün ile öpüşme sahnesinin çok konuşulduğunu hatırlatan muhabirlere siz öyle sanıyorsunuz,dizi öpüşme sahnesinden çok konusu ve ismiyle gündeme geldi 20 Dakika ismi insanlarda merak uyandırdı dedi

tubanın kocası o sahnede çatır çatır çatlamış ikiye bölünmüştür ben bile çatladım tubayı ilker kaptı diye:)) onur çaylak kalpten gitmediyse çok geniş adam derim ona :))

tubanın kocası o sahnede çatır çatır çatlamış ikiye bölünmüştür ben bile çatladım tubayı ilker kaptı diye:)) onur çaylak kalpten gitmediyse çok geniş adam derim ona :))

İkiside oyuncular böyle şeylere takılacak tipler değil Onur'da Ağır Roman'da az öpüşmedi yani :D

İkiside oyuncular böyle şeylere takılacak tipler değil Onur'da Ağır Roman'da az öpüşmedi yani :D

biri hata yaptı diye diğeridemi yapacak:) çok ayıp böyle şeyler bir sanatçıya yakıştıramadım :) elele tutuşsalar yeterliydi :))