İlker Aksum Dizileri Eleştirdi!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060

Canım Ailem, Bizim Yenge, Kötü Yol gibi dizilerde oynayan ünlü oyuncu İlker Aksum dizilerle ilgili
şok açıklama yaptı.

Son Olarak Tuba Büyüküstün ile başrolünde bulunduğu 20 Dakika dizinde oynayan İlker Aksum çoğu diziyi müsrif olarak değerlendirdi.

Başrolünde bulunduğu ''İki kafadar''ın galasın katılan İlker Aksum
''Dizileri tırı vırı buluyorum.Bende o tırı vırıların içindeyim.55 tane dizi varsa 50 si müsriflik bana göre.Boş boş Dizi yapılacağını Filmlere yatırım yapılsın.''dedi.

Ekli dosyalar

• awww.nkfu.com_wp_content_uploads_2012_08_ilker_aksum_8.jpg
    24.9 KB · Hit: 397
Son düzenleme:
Saçmalamış o kadar para kazandın o dizilerden kendi kabına pislemek gibi olmuş.

O kazandığın paralarla film çekseymişsin keşke.

Son düzenleme:
Gorende dünyanın manasını çözen bir filmde oynamış sunacak. Sanirim iyi dizilerden teklif gelmemiş))))

Kedi ulaşamadığı diziye mundar diyor.Yapacak bir şey yok.

Hep aynı kedi bunlar hiç değimez.

Ulan musrif dedigin diziler olmasa aç kalırsın hala konuşuyosun

Amacı ne anlamıyorum bir süredir dizilere saldırıp duruyor.

Haklı ama sert dille söylediği için antipati toplamış. Bir sezonda, her yapım şirketi 1 dizi yapsa, ona özense, tüm detaylar üzerinde uzun uzadıya düşünse 3-4 yarım yamalak diziden daha güzel bir iş çıkar ortaya ama ne yazık ki sektörde işler böyle yürümüyor.

Son zamanlarda dizi tutturamadığı için gereksizce konuşmuş işte. Tuttursa başka şeyler söylerdi.

Son zamanlarda dizi tutturamadığı için söylemiş olabilir ama haksız da sayılmaz. Ne yazık ki sektörün saçmalığından dolayı bence birbirinin benzeri, sıradan dizilere boğulmuş durumdayız. Kaldı ki bu sene Türkiye'de başlayan hiç bir diziyi takip edesim gelmedi.

Çok pardon ama o zaman oynama İlker Aksum dizilerde? Zaten herhangi bir dizi izlemiyor, bir de böyle açıklamalar yapıyor..

Bir çoğunuz tepki göstermişsiniz ama bir yönden haklı da. Etrafta öyle boş diziler var ki...

Ben bu adamı oldum olası itici buluyorum zaten.Onca verilen emek,kaliteli senaryolu olan dizilere boş diyemez asla.Hemde kendisi o sektörün içinde yetişmiş bir insan..Yakıştıramadım böyle bir açıklamayı.Kimsenin yaptığı iş için 'BOŞ' denmemeli,her ne kadar beğenilmemiş olsa bile belli bir emek var içinde..

çoğu dizi müsrif gewrçekten de aynı senaryolar hep

bu adam iyi oyuncu ama oynadigi her dizi yayindan kalkti (yada erken final yapti).
ama bu adam ve bunun gibilere gelsin:
parasizliktan her gelen teklife evet diyen sonra para geldigi zaman tvyi/diziyi eliştirisen aç kalirsin, senden once star olanrin havasi mi kaldi?
senin arka arkaya biten o 3 dizi de o50-60 dizi arsinda , yani kendi dizilerinde bir şey degilmiş AGA.
ama bana sorarsan bu o dizilerin ekiplerine saygisizlik, o yuzden az konuş parani kazan keyfini yap.

Her ne kadar doğru şeyler söylese de, bu bahsettiği dizilerin benzerinde hemen hemen rol aldı. En son dizisi 20 Dakika'da çok iyiyidi ve orası ayrı, farklı da bir diziydi. Onun dışında eleştirdiği türden dizilerde rol aldı genel olarak. En iyisi eleştirmeden önce biraz düşünmeli ve daha sonra böyle şeyler söylemeli. Birçok diziyi karaladı geçti ama bu da iyi birşey değil. Umarım bir daha böyle cümleler kurmaz.