İlker Aksum Başrolü Kesinleşti. İşteTuba Büyüküstün ile Elele FF Özel

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
fragman çekimlerinden ilk görüntüler Tuba Büyüküstün ile İlker Aksum elele gözüküyor.

9kqudx.jpg

Engin Akyürek'i isterdim ama hayırlı olsun dizi için :) Dizinin ilk bölümüne bakacağım.

yakışmışlar birbirlerine bence tuba diziden sonra onur çaylağıda bırakır ilkerle evlenir :)

Engin Akyürek olsaydi daha iyi olurdu dizi için..

Şaka yaptın herhalde

çok ciddiyim ilker aksumun oyunculuk olarak bu rol için en uygun kişi olduğunu bin defa söyledim neden şaka yapayım ..

onur çaylağı bırakıp ilkerle evlenir kısmı şaka tabi:))

bu filmin orjinalinde russel crow başrolde russel e bak b,rde ilkere sanki tıpatıp benzerler tam rolüne oturmuş oldu bu şekilde..

çok ciddiyim ilker aksumun oyunculuk olarak bu rol için en uygun kişi olduğunu bin defa söyledim neden şaka yapayım ..

onur çaylağı bırakıp ilkerle evlenir kısmı şaka tabi:))

bu filmin orjinalinde russel crow başrolde russel e bak b,rde ilkere sanki tıpatıp benzerler tam rolüne oturmuş oldu bu şekilde..

Bende Onur konusunda şaka yaptığını söylemiştim.Ayrıca Onur SAYLAK çaylak değil :)
Valla ben İlker'i Tubanın yanına yakıştıramadım ama çok iyi bir oyuncu oyunculuğu ile o uyumsuzluğu kapatır inş

ben fena bulmadim ikiliyi sevimli bir ikili olmuş aşk dolu değiller ama mutlu bir aile görüntüsü çiziyıorlar . dizinin ana konusu için bu gerekli . dizinin konusu icabı uymuslar gibi

ben fena bulmadim ikiliyi sevimli bir ikili olmuş aşk dolu değiller ama mutlu bir aile görüntüsü çiziyıorlar . dizinin ana konusu için bu gerekli . dizinin konusu icabı uymuslar gibi

tabiki evli bir çifti oynayacaklar yani mutlu bir aile tablosu gerekiyordu muhteşem olmuş ..

aşk dolu olmaları için sevgili olmaları lazımdı bunlar cicim ayları geçmiş sicim aylarını yaşıyorlar :))

Forum İstatistikleri

Konular
172,797
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir