İlker Aksum 'Şahsiyet'in Yeni Sezon Kadrosunda! | Disney+ Türkiye

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,637
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
580a23f8ae784916b8ac4be2.png

İlker Aksum 'Şahsiyet'in yeni sezon kadrosunda!

17 Mart 2018 - 18 Haziran 2018 tarihleri arasında puhutv'de yayınlanan ve geçtiğimiz günlerde yeni sezonuyla Disney+ Türkiye'de izleyici ile buluşacağı açıklanan dizinin hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Agâh Beyoğlu karakteriyle Haluk Bilginer'in yine izleyici karşısına çıkacağı polisiye ve dram türündeki dizinin kadrosuna son başarılı oyuncu İlker Aksum dahil oldu.

Şahsiyet, yeni sezonuyla yakında Disney+ Tükiye'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Bu habere çok sevindim. Haluk Bilginersiz olmazdı bu katılım da iyi.

Agah ilk sezonun sonunda cinayetleri işledikten sonra hastalığı iyice ağırlaşmış ve her şeyi unutmuştu hikayesini nasıl devam ettirmeyi düşünüyorlar? Disney sırf kendi işleri tutmadı diye zamanında tadında bırakılan işin içine edecek diye korkuyorum. :(

• Beğendim
Reactions: cookies
Agah ilk sezonun sonunda cinayetleri işledikten sonra hastalığı iyice ağırlaşmış ve her şeyi unutmuştu hikayesini nasıl devam ettirmeyi düşünüyorlar? Disney sırf kendi işleri tutmadı diye zamanında tadında bırakılan işin içine edecek diye korkuyorum. :(
Birsen Altuntaş'ın haberine yaptığı eklemeye göre PuhuTV'de devam edecekmiş. :Z İkinci sezon fikrine hala sıcak bakmıyorum ama en azından yapacaklarsa doğduğu yerde yapmalılardı iyi oldu. :Z

• İlginç
Reactions: cookies
Birsen Altuntaş'ın haberine yaptığı eklemeye göre PuhuTV'de devam edecekmiş. :Z İkinci sezon fikrine hala sıcak bakmıyorum ama en azından yapacaklarsa doğduğu yerde yapmalılardı iyi oldu. :Z
Şu haberin başında "Onur Saylak ile Hakan Günday'ın Şahsiyet dizisi Disney Plus için çekilecek" yazıyor. Son paragrafta yer alan kısım başka bir şey ile ilgili sanırım.

Şu haberin başında "Onur Saylak ile Hakan Günday'ın Şahsiyet dizisi Disney Plus için çekilecek" yazıyor. Son paragrafta yer alan kısım başka bir şey ile ilgili sanırım.
Paragrafı sonradan eklemiş, dün haber çıktığında yoktu. Üst kısmı düzeltmeyi unutmuş demek ki.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy