Aynen bende makine kullanıyorum. Çok rahatYüzüme hiç jilet vurmadım.hatta geçen yıla kadar makine bile kullanmıyordum ama bu yıl sıklaştı çene altıma ve faullere makine kullanmaya başladım.
2 ay önce falanDaha demin 4. traşımı oldum
Aynen bende makine kullanıyorum. Çok rahat
İlkler özeldir.Hiç olmasa daha iyi ama mecbur çıkıyor.Makine uğraştırmıyor.Gerçekten rahat.
Bu arada ben soruya cevap vermedim.Sanırım Mart 2013 gibi ben hiç Çocuklar duymasın gibi saymadım ilginçmiş.
İyi erken vurmuşsun.17 yaşımda falan vurdum sanırsam. 3 yıl olmuş yani.
Çok gür sakallarım yoktu ama özeniyorduk işte ne yaparsın.İlkler özeldir.
İyi erken vurmuşsun.
Benim şuan bile gür sakalım yok ama vuruyorum ben deÇok gür sakallarım yoktu ama özeniyorduk işte ne yaparsın.
Haha kezbanuslar.Kızlar içinde geçerli artık.
Benim de öyle. Ne yapacan çok sakalı. Sürekli tıraş olmak da dert.Benim şuan bile gür sakalım yok ama vuruyorum ben de
Öyle deme ben kendime yakıştırıyorum daha olgun gösteriyor, traş olunca çocukça duruyorum.Benim de öyle. Ne yapacan çok sakalı. Sürekli tıraş olmak da dert.
Aynen şu an 20 yaşındaysam tıraş olunca 16'ya falan dönüşüyorum.Öyle deme ben kendime yakıştırıyorum daha olgun gösteriyor, traş olunca çocukça duruyorum.Baby face.
sende sakal var mıydıÖyle deme ben kendime yakıştırıyorum daha olgun gösteriyor, traş olunca çocukça duruyorum.Baby face.
Kızlar kirli sakallılardan hoşlanıyormuş ne düşünüyorsun bu konu hakkında @xemrexxx
Çok değil abisi ama idare eder.sende sakal var mıydı
abisi error errorÇok değil abisi ama idare eder.Köprünün altından çok sular aktı. Ayrıca kızlar öperken traşlı, hoşlanırken kirli sakalı tercih ediyorlarmış. Hangisi işinize gelirse beyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?