İlk 'Koronavirüs' Filmi Türkiye'de Çekildi!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,523
Reaksiyon puanı
56,758
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
3507662.jpg

İlk 'koronavirüs' filmi Türkiye'de çekildi!

Yapımcılığını Bilal Kalyoncu'nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Can Sarcan'ın oturduğu, senaryosunu Koray Yeltekin'in kaleme aldığı, kadrosunda Ayşe Akın, Kaan Yılmaz, Adem Yılmaz, Ceren Akdağ, Melih Değirmenci, Özüm Çakır, Serhat Sümer, Selçuk Yapar, Volkan Güleç gibi isimlerin yer aldığı 'Corontina' filminin çekimleri tamamlandı.

Sokağa çıkma kısıtlamalarından yararlanan film ekibi 3 hafta içerisinde çekimleri tamamladı, çekimlerin büyük bir kısmı ise İstiklal Caddesi'nde gerçekleşti.

Sonbahar aylarında vizyona girmesi planlanan filmin konusu ise şöyle:
Dünyanın dört bir yanından gelen 8 yarışmacı, dış dünyayla iletişimleri olmadan, kameralarla dolu bir evde 1 milyon dolarlık büyük ödül için kıyasıya bir yarışın içine girerler.

Yaşadıkları olağandışı durumlar sonrasında yarışma evini terk etmek zorunda kalırlar. Dışarı çıktıklarında ise bıraktıklarından çok farklı bir dünyayla karşılaşacaklardır. Victoria Walker (Ayşe Akın), hakikati öğrenmek ve hayatta kalmak için diğer yarışmacılarla birlikte büyük bir savaş verir.

Büyük ödülü kazanmak uğruna başlayan bu yarış, yarışmacılar için hayatta kalma mücadelesine dönüşürken, acaba bütün bu yaşananlar formatın bir parçası mıdır?
 
Son düzenleme:
  • Beğendim
  • Harika
Reactions: Angelica and Gizmen

Gizmen

Favori Üye
Katılım
12 Nisan 2018
Mesajlar
6,893
Reaksiyon puanı
2,857
Puanı
360
Yaş
24
merakla beklediğim bir film. İzlenilesi bir yapım.
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Uyduruk bir film olacağı yüz metre öteden belli vizyona sokmakla hiç uğraşmasınlar. :A
 

EmreCan

Favori Üye
Katılım
22 Şubat 2019
Mesajlar
11,457
Reaksiyon puanı
11,947
Puanı
710
Konum
İstanbul
Ben bakkala gittim ödüm koptu ya üstümü felan değiştirdim psikolojimi çok bozdu virüs kim dışardan gelse telefona değdigim zaman elimi sık sık yıkıyorum vallaha durum vahim Allah korusun bizim akrabalardan 1 ev karantinaya alınmış ve bütün mahalleye yayılmış Adana`da