İlk konum hadi hayırlısı ;);) tv kanalları üzerine...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pasham
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pasham

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
228
Puanı
164
Bu sezon kanalların sıralamasını en çok etkileyen hiç kuşkusuz acun ılıcalının stara transferidir. Muhteşem yüzyılıda geçen yılın başında kanalına transfer eden star tv bu iki önemli transferle zirve yarışına girmiş oldu. Kimileri transferler sayesinde oldu başka kanalardan aldı desede zirve yarışındamı evet...
Show tv bu durumdan çok kötü etkilendi hepimiz bekliyorduk düşüş yaşamasını ama bu kadarını bekleyen varmıydı bilmiyorum.pis 7 li hariç şuan show malesef pek parlak değil..
Atv kurlar vadisini alarak çok başarılı bir atak yaptı.müge anlı ve esra erol da atvnin starları.karadayıda haftalar geçtikçe yükseliyor e hadi hayırlısı :).
fox tv hep bşr aralıkta kalıyor atak yapmaya kalksada hala istediği atağı yapamıyor.samanyolu tv ise bu yıl kendinden daha çok söz ettiriyor.
tv2 bence alternatif bir kanal olma yolunda ilerliyor.
Haber kanallarına gelince cnn türk'ün 16:9a geçmesi çok hoş oldu 5n1k londrada aykırı sorularda gündem oluşturuyor.geçen yıllara göre yükselişte daha doğrusu geçen yıllarda ntv ve habertürk farkı açmış gibiydi lakin şimdi onları yakaladı hatta sıralama hep değişiyor.
ve gelelim yılların zirvedeki tek ismi kanal dye ben bilemm eşim bilir beklenmedik şekilde yükseldi ama son haftalar düşüşte bence sezon finali yapmalı yazın tekrar başlamalı haftasonuda yeni diziler gelmeli.bakıyorum günler değişiyor saat değişiyor ama hala zirve yarışında duruyor helal olsun.. Bu yazıyı yazma amacımda demin atv ekranlarında bal reklamı gördüm ve işte bu dedim içimden kanal d nin kalitesinin ve başka yerde olamsısının sebebi kanal d de hiç bal reklamı gördükmü beyaz showdakiler hariç 😉😉
kanal d ye star tv bence diğer kanalların bir adım önünde gibi ilerleyen zamanlarda yeni düzen tv ile ilgili bişeyler karalarım kanımca okuyanlara teşekkürler aranızda olmaktan sn derece memnunum hayırlı cumalar iyi akşamlar :)