Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Evet gereken neyse söylemişsin zaten konuyu kapatayım diyerek. Ve evet yine haklısın kendime güvenmemem elde değil, aynaya bakıyorum ve napim arkadaş böyle işte diyorum. Çok şımardım biraz stoplayabilirim kendimi artık. [USER=88679]@Dosi[/USER]Herşeyin bilincindeyim Çiko merak etme. Bu arada bu arkadaş sana çirkin dedi fark etmişsindir ama ben kabul etmedim belirteyim. Kesinlikle uydu, olması gerektiği yerde olması gerektiği şekilde kullandın. Benden kapacak şeyler çok ama fazla da iddialı olmayalım şimdi. Benim de insanlaradan kapacak şeylerim vardır elbette heralde.
Evet gereken neyse söylemişsin zaten konuyu kapatayım diyerek. Ve evet yine haklısın kendime güvenmemem elde değil, aynaya bakıyorum ve napim arkadaş böyle işte diyorum. Çok şımardım biraz stoplayabilirim kendimi artık. [USER=88679]@Dosi[/USER]
Herşeyin bilincindeyim Çiko merak etme. Bu arada bu arkadaş sana çirkin dedi fark etmişsindir ama ben kabul etmedim belirteyim.
Kesinlikle uydu, olması gerektiği yerde olması gerektiği şekilde kullandın. Benden kapacak şeyler çok ama fazla da iddialı olmayalım şimdi. Benim de insanlaradan kapacak şeylerim vardır elbette heralde.