"İlişki Durumu Karışık" Final Yapıyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Show Tv'nin sevilen dizisi "İlişki Durumu Karışık" ekran macerasını sonlandırıyor!

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği dizi geçtiğimiz günlerde gün değişikliği yaşamış ve çarşamba gününe alınmıştı. Diziden üzücü haber geldi. Dizi 40. veya 41. bölümde final yaparak ekran hayatına veda edecek.

"İlişki Durumu Karışık" yeni bölümüyle 20 Nisan Çarsamba 20.00'da Show TV'de!

Kaynak: Ranini.tv

Romantik komedinin ömrü pardon aşkım ömrü bir yildir

Bence totalde hala potansiyel 4 reyting alabilecek kapasite var dizide. Ama bölüm sayısı gayet iyi bence çok iyi idare etti uzun zaman.

Tekrarlarından takip ediyordum diziyi. Ayşegül'ün yeni mahalleye taşınmasıyla dizi yeni bi havaya girmişti fazlasıyla beğenmiştim bölümü bence 2. sezonu görebilirdi. Kadro kısıtlıydı yazın dinlenip yani takviyelerle yine devam edebilirdi.

Dizi o kadar da kötü reyting almıyordu yani böyle hizlica bitirilmeyi haketmiyordu bence başka olaylar var işin içinde En azından hazirana kadar giderdi

Bir ara baya iyiydi izlenilme durumu romantik komedi konu içeriği fazla yapılamadığında bu oran düşüyor

Dizi o kadar da kötü reyting almıyordu yani böyle hizlica bitirilmeyi haketmiyordu bence başka olaylar var işin içinde En azından hazirana kadar giderdi
Bana da öyle geliyor. Yoksa reytingleri öyle kötü değildi. Ki Show o kadar kolay dizi turtturan bir kanal değil, böyle lux nereden gelsin? Yakında kokusu çıkar gibime geliyor.

Başlarda severek izlediğim bir diziydi ama romantik komediler sıkıyor beni bir süre sonra.

40 bölüm çok iyi bir başarı dizi için, emeği geçen herkese tebrikler.

güneşin kızlarından sonra buda bitiyor ikiside aynı günde bitti ve sırada meryemin diziside var @xemrexxx ne izlersen bitiyor ayoll :F:F:F
benim dizilerim ise hergün 1.oluyor :Z:Z:Z

Forum İstatistikleri

Konular
172,090
Üyeler
8,465
Son Üye
bonusssimo