İlişki Durumu: Karışık'ın Fotoğraf Çekiminden Görüntüler!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
sdd.jpg

Show TV'nin yepyeni yaz dizisi İlişki Durumu: Karışık'ın fotoraf görüntüleri yayınlandı!

Fotoğraf çekiminden ilk görüntüler, Show TV'nin Periscope hesabında canlı yayınlandı. Aşk, kıskançlık, gurur, dostluğun yer alacağı dizi Haziran ayında ekranda olacak.

MF Yapım imzalı, yönetmenliğini Barış Yöş'ün yaptığı, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı dizinin başrollerini, Eda Ece, Berk Oktay, Pamir Pekin, Seren Şirince, Mert Türkoğlu ve Özlem Öçalmaz paylaşıyor.

bu dizi de kore dizisi full house dan apartilma. full house izlemesem de bayağı iyi metiyeleeini duyduğum bir kore dizisi. üstelik ikitane filmi çekilmiş bir dizi. türkiyede de bayağı hayranları var. aşk yenindenin başka versiyonu diyebiliriz. ama oyuncular konusunda sıkıntılı berk oktay sıfır oyunculuğuyla ancak yazı çıkartabilir gibi duruyor. oyuncular iyi olsaydı kesin tutar diyecektim ama ilk bölümü izleyince daha kesin yorum yaparım. MF yapımı biliyorsunuz koreye kanca attı ne tutarsa çekiyor.

Konusu:

Han Ji-Eun (Song Hye Kyo) hayatını romanlara adamış olan bir roman yazarıdır, babası tarafından inşaa edilmiş ve ona miras bırakılmış Full House olarak adlandırılan evinde yaşamaktadır. Tatilde olduğu sırada maddi konularda sorunları olan iki arkadaşı tarafından kandırılır ve evi satılır. Tatilden döndügünüde kandırılmış olduğunu anlar

Babasın yapmış olduğu evi tekrar geri alabilmek için elinde gelenleri yapan Han Ji-Eun, bir dizi olay ve yanlış anlamalar sonucunda Lee Young-Jae ile altı aylığına sözleşmelide olsa evlenmek durumunda kalır. Ancak gerek Lee Young-Jae nin kötü mizaçı gerekse Han Ji- dağınık yaşam tarzı olayları daha eğlenceli kılacaktır.

Zaman ve mekan gözetmeksizin aşkın nereden çıkacağının belli olmadığını gözler önüne seren dizi, aynı zamanda birbiri ile zıt karakterlerinde aşık olabilecegini vurgulamaktadır. Romantik komedi sevenlerin kesinlikle izlemesi gereken bir yapım

Hadi bu dizi için net yorum yap bakalım, tutacak mı tutmayacak mı? (politik cevap olmasın :)) @beyazsoy
daha konusu ne bilmiyorum hiç bir yerde bilgi yok Fragman çıkmamış. ben müneccim değilim yahuu. genel hikayesi fragmanı ve mümkünse ilk iki bölümü izlemeden konuşmak zor. ha ilk iki done kötü olur konuşurum. ama bu dizi full house dan alınacaksa konusu fena değil. oyuncular şüpheli bu durumda Fragman ve ilk bölümü izlemem gerekir.

daha konusu ne bilmiyorum hiç bir yerde bilgi yok Fragman çıkmamış. ben müneccim değilim yahuu. genel hikayesi fragmanı ve mümkünse ilk iki bölümü izlemeden konuşmak zor. ha ilk iki done kötü olur konuşurum. ama bu dizi full house dan alınacaksa konusu fena değil. oyuncular şüpheli bu durumda Fragman ve ilk bölümü izlemem gerekir.
Fabrika Kızı için müneccim değilim demiyorsun ama...:)

O dizinin tutmayacağı belli. Orda iddialı konuşmak kolay tabii. :D