İlişki Durumu: Evli'ye İki Yeni Oyuncu!

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,890
Puanı
710
ili%C5%9Fki-durumu-evli-ne-zamn-ba%C5%9Fl%C4%B1yor-hangi-kanalda.jpg

Geçen sezon aldığı reytinglerle kanalı Show Tv'yi güldüren İlişki Durumu:Karışık bilindiği üzere İlişki Durumu:Evli adıyla devam kararı almıştı. Başrollerini Seren Şirince ve Berk Oktay'ın senaristliğini ise Gani Müjde'nin üstleneceği diziye daha önce Survivor All-Star'da yarışıp Kaçak Gelinler, Acil Aşk Aranıyor gibi dizilerde rol alan Serenay Aktaş ve Kara Ekmek dizisi ile adından söz ettiren Anıl İlter dahil oldu. Dizi 3 Eylül günü sete çıkacak ve eylülün sonuna doğru ekrandaki yerini alacak.

İlişki Durumu:Evli yakında Show Tv'de!

survivor-un-futbolcu-yildizi-serenay-aktas-7787572_8649_m.jpg

anil-ilter1.jpg

Serenay cok itici ve soguk.
diziyi izlemiyecegim kesinlesti

Bende Merve Aydın'cıyım Serenay'ı sevmiyorum ama katlanıcaz artık izle bence sende :A
Acil ask araniyoru keyifle izliyordum taki Serenay diziye girene kadar. Bunada bakmam. Ikinci Survivor katilimindan sonra sevmemeye basladim. oyunculuguda vasat zaten :)

Aman Serenay da oyuncu mu? Çok kötü seçim olmuş.

Anıl İlter iyi ama, severim onu. :D

serenay berbat bir seçim bence aa bu kızı birde o bana çok benzere getirmişler kimse tanımadı ayoll kendiside bozuldu biraz herhalde kendisini gerçekten ünlü sanmış biraz gerçekleri gördü :A :A :A

Gani Müjde süper olmuş, Tükenmez Kalem'in bu sezon ikinci dizisi belli oldu böylece. Zaten Banu Kiremitçi Bozkurt 2 dizi yazarsa zorlanırdı, böylesi daha iyi oldu. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,570
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy