''İlişki Durumu: Evli'' Dizisi Geliyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,912
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

''İlişki Durumu: Evli'' Dizisi Geliyor!

iliski-durumu-evli-606x320.jpeg

Show Tv'nin sevilen dizisi ''İlişki Durumu: Karışık'' devam dizisiyle geliyor!

Geçtiğimiz haftalarda final yapan ve başrollerinde Berk Oktay, Eda Ece, Seren Şirince ve Pamir Pekin'in yer aldığı dizi devamıyla geri geliyor. Yine aynı kadroyla yayınlanacak olan dizinin ismi ''İlişki Durumu: Evli'' olarak belirlendi. Show Tv'de ekrana gelecek olan dizinin yapımcısı Fatih Aksoy ise “İlişki Durumu: Evli’ olarak devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

''İlişki Durumu: Evli'' çok yakında Show Tv'de!
Orijinal formatta oku

Ooo çok iyi ! Zor bir günde 4 reyting aldığı halde çok iyi !

Bitmesine üzülmüştüm açıkcası :D tekrar başlamasına sevindim bu konseptide ilgi görür

Abim bitti diye üzülmüştü. Adamın izlediği iki diziden biriydi tekrardan başlaması iyi olacak [emoji2]

Beklenen haber. Iliski durumlarinin karisikligi kabak tadi vermisti. Artik evlendiler ve evlilikteki maceralar bebek vs vs en az 1 sene daha devam eder. Final öncesi ve finalde yuksek reyting görmeseydi devam etmezdi. Show carsambaya atip sonucunu görmeden karar vermisti. Kisa bir arayla yazin baslar. Rakipler yokken yeni izleyiciler cekerler kendilerine

Aslında ilk duyulduğunda saçma gelebilir ama çok iyi düşünülmüş. Evli hali daha komik olur, karı koca olayları olsun, çocuk doğar ve büyümesi safaları falan olsun. Gayet hoş bir düşünce olmuş, ben de izlerim diziyi. :)

@MayısKralı müjdeli haberi kaçırmamalısın. :A

Bildiğim bir şeydi ama duyunca sevinmiştim :A

Zaten 40 bölümlük bir dizide her şeyin son 2 bölümde olması saçmaydı ama yeni versiyonda Mediha ve Handan Aycan'ı rahat bırakmaz. Gülendam ve Sıtkı'nın bebeği falan olur Elif ve Murat'ında ilişkileri anlatılır bence :F

Güzel bir gelişme, ilgi görecektir. :D

Güzel fikir ama sezon finali yapılarakta gecilebilirdi bu diziye. Çözemedim yani garip bi kafa

İlişki durumu artık karışık olmadığına göre bence gayet güzel oldu :) Sonuçta Show altın yumurtlayan tavuğu kesemezdi :F