Show İlişki Durumu: Evli - Dizi Yorumları

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,941
Puanı
1,061

Show TV'nin yeni dizisi "İlişki Durumu: Evli" bu akşam başlıyor!

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Nurseli İdiz, Serenay Aktaş, Anıl İlter, Gülden Avşaroğlu gibi oyuncuların yer aldığı, senaristliğini usta kalem Gani Müjde ve Tükenmez Kalem ekibinin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu, MF Yapım - Faruk Bayhan'ın yapımcılığını üstlendiği geçtiğimiz sezon büyük bir ilgiyle takip edilen sevilen dizi İlişki Durumu: Karışık'ın yeni versiyonu İlişki Durumu: Evli Show TV ekranlarında bu akşam izleyicilerle buluşacak.

İlişki Durumu: Evli, yeni bölümleri ile her Cumartesi 20.00'da Show TV'de!
DİZİ DETAYLARI
Yapımcı:
MF YAPIM
Senaristler: Gani Müjde - Tükenmez Kalem
Yönetmen: Çağrı Bayrak
Başroller: Seren Şirince, Berk Oktay

Kaçın Kurası Rengarenk'in devamında başlatıldı o sebeple çok yüksek beklememek lazımdı. Arkadaşlar İyidir de çok kötü değil sadece iyi tanıtıma ihtiyacı var dizinin. Show TV İçerdeye takıldı onu unuttu.

Ama bu bahaneler sonucu değiştirmiyor Deniz, sonuçta AAA da yenilenince 1 reytingden 3-4 reyting bandına çıkmıştı hatırlarsan.

Evde olursam göz atarım belki bakalım gerçi Tatlı İntikam'ın yeni halini de merak etmiyor değilim

Evde olursam göz atarım belki bakalım gerçi Tatlı İntikam'ın yeni halini de merak etmiyor değilim
Aman boşver Kaanım o diziyi, baydı iyice.
İDK'nın yeni hali süper duruyor, hem Anıl İlter de sevdiğin bir isimdi.

Aman boşver Kaanım o diziyi, baydı iyice.
İDK'nın yeni hali süper duruyor, hem Anıl İlter de sevdiğin bir isimdi.
Kanal D inatla arkasında duruyor dizinin, gözlerim yaşardı

Hımm artık pek sevmiyorum sanırım eskiden de neyini sevmişsem artık

Kanal D inatla arkasında duruyor dizinin, gözlerim yaşardı

Hımm artık pek sevmiyorum sanırım eskiden de neyini sevmişsem artık
O kadar diziyi harcayan kanal nedense buna taktı acaba Pelin'den torpilli mi?

Kara Ekmek ile ilgili bir konuda sanki öyle bir yorumun vardı aklımda kalmış. .ss

Sana mı soracaklar
Kırgın Çiçekleri kaç bölümdür izliyorum yüksek reytingler alıyor keza Bodrum Masalı da öyle
Bana soracaklar hayatım, beğenemedin mi?
İki dizide son 2 haftadır düşüşte ama. .ss

Yolu açık olsun da pek umudum yok. Ama ilk bölüm ve ilk zamanlar zirvede yer alacaktır.

İDK'nın finalinin özeti ile başladılar, diziye yeni başlayacaklar için iyi olmuş