İlhan Şeşen Hayatını Kaybetti!

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,668
Puanı
1,060
1748258871517.png

2 yıldır akciğer kanseriyle savaşan, 76 yaşındaki İlhan Şeşen hayatını kaybetti.

Sarılınca Sana, Ellerimde Çiçekler, Neler Oluyor Bize gibi şarkılarıyla gönlümüzde taht kuran Şeşen'in ailesi sosyal medyada ''Sevgili eşim, canım babamız, biricik dedem İlhan Şeşen'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun. Eşi Arzu, oğlu Fuat kızı Melis ve torunu Nefes'' paylaşımını yaptı.

Biz de Fav10.net ailesi olarak İlhan Şeşen'e Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Üzgünüm. Allah rahmet eylesin, çok sevip saydığım bir isimdi.

2000'lerin başlarındaki altın döneminde çıkardığı Sarılınca Sana, Aşk Layık Olanda, Neler Oluyor Bize, Ellerimde Çiçekler gibi naif şarkılar hep benimle yaşamaya devam edecek. Ayrıca çok bayıldığım Olacak O Kadar jeneriği de kendisi imzasını taşıyor. Keşke daha uzun süre üretmeye devam edebilseydi...

• Aynen
Reactions: The_Erinch
Üzgünüm. Allah rahmet eylesin, çok sevip saydığım bir isimdi.

2000'lerin başlarındaki altın döneminde çıkardığı Sarılınca Sana, Aşk Layık Olanda, Neler Oluyor Bize, Ellerimde Çiçekler gibi naif şarkılar hep benimle yaşamaya devam edecek. Ayrıca çok bayıldığım Olacak O Kadar jeneriği de kendisi imzasını taşıyor. Keşke daha uzun süre üretmeye devam edebilseydi...
Olacak O Kadar jeneriği de mi? Hiç bilmiyordum. Çok büyük isimdi İlhan Şeşen cidden. :(

Sana Göre Aşk Lafdan İbaret, Bana Göre Hayatın Anlamı...

Az mı gözyaşı dökmedik..

Ah İlhan Amcam, üzdün..
Işıklar içinde Uyusun 🤲

• Beğendim
Reactions: ömer karataş